Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?
Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.
A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.
"Az igazi mellékhatások 1-2 év múlva j1önnek ki a pfizernél meg a többi ilyen típusú oltásnál. Az állatkísérletben lévő állatok is csak jóval később pusztultak el, nem rögtön a beadást követően."
Mesélj még 😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!