Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg ilyen durva melléhatás...

Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?

Figyelt kérdés

Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a ​jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.

A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.

2021. szept. 4. 14:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
71%

"Az igazi mellékhatások 1-2 év múlva j1önnek ki a pfizernél meg a többi ilyen típusú oltásnál. Az állatkísérletben lévő állatok is csak jóval később pusztultak el, nem rögtön a beadást követően."

Mesélj még 😂😂😂😂😂

2021. szept. 5. 19:21
 32/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%
Én simán ki merem jelenteni, hogy MINDENKI, akit beoltanak meg fog halni. Mondjuk 150 éven belül. De ami mégdurvább: bárki, aki élete során akár csak egyszer is érintkezik a dihidrogénoxiddal, az mind meghal. Eddig már többmilliárdan haltak meg miután érintkeztek vele. Szerintem a világon a legveszélyesebb szer. Még egy többezer tonnás hajóval is elbír!
2021. szept. 5. 21:37
 33/36 anonim ***** válasza:
erre gondoltál? [link]
2021. szept. 5. 22:21
 34/36 anonim ***** válasza:
92%
Koplárovics Béci most hogy ezt ide leírtad, a következő az lesz hogy kitalálják a"Conteósok" hogy a Pfizerben dihidrogén oxid is található XD
2021. szept. 6. 09:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Sssss, ez tényleg igaz, nem tudhatják meg, légyszi töröld!!
2021. szept. 6. 16:40
 36/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
Afrancba :)
2021. szept. 6. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!