Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg ilyen durva melléhatás...

Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?

Figyelt kérdés

Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a ​jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.

A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.

2021. szept. 4. 14:54
1 2 3 4
 21/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
58%

"Olvass bele a pfizerrel oltottak facebook csoportjába, hogy miket írnak le ott az oltottak."

Hát a facebook csoportokban aztán az igazat, csakis az igazat írják le. Ha onnan tájékozódsz, akkor nem csodálom, hogy visszamaradtál a fejlődésben.

2021. szept. 5. 09:41
 22/36 anonim ***** válasza:
63%
21,igazából slave-ik,nyunyóka,bolondkői,záhertorta,ví-rusvai,mérkell-y vírus/vakcinabohócok a hitelesek.
2021. szept. 5. 11:04
 23/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
#22: köszi, de nem kell bizonyítanod, hogy valóban visszamaradtál a fejlődésben. Olvasd csak tovább a facebookot.
2021. szept. 5. 11:07
 24/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
48%
Miért akarod mindenáron és ennyire kitartóan azt bizonyítani, hogy mennyire buta vagy? Már tudjuk, nem fontos folytatnod.
2021. szept. 5. 11:15
 25/36 anonim ***** válasza:
25%
Most még nem lesz bajod nagy valószínűséggel. Az igazi mellékhatások 1-2 év múlva jönnek ki a pfizernél meg a többi ilyen típusú oltásnál. Az állatkísérletben lévő állatok is csak jóval később pusztultak el, nem rögtön a beadást követően.
2021. szept. 5. 11:39
 26/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
31%

"Majd szólunk,ha érdekel a kis gagyi véleményed. :)"

Hűha, most aztán megijedtem. De tudod... Továbbra is csak szolgáltatod a bizonyítékot. Már-már azt is hihetném, hogy szándékosan akarsz lejáratni egy csoportot.

"Most még nem lesz bajod nagy valószínűséggel. Az igazi mellékhatások 1-2 év múlva jönnek ki a pfizernél meg a többi ilyen típusú oltásnál. "

Miután nem jöttek azonnal tömegesen ki a mellékhatások, először pár hónapot írtatok. Aztán pár hónap után sem, most 1-2 évet. Aztán majd jön az 5 év, a 10 év... Mialatt többmillióan meghalnak az állítólag nem is létező betegség szövődményeitől. Aminek - lévén mégcsak állatkísérleti adatok sem állnak rendelkezésre - a mellékhatásait és hosszútávú hatásait egyáltalán nem ismerjük, illetve amit igen, azok sem a kellemesebbek közé tartoznak.

2021. szept. 5. 12:24
 27/36 anonim ***** válasza:
15%

Kíváncsi lennék,hogy a vírusrettegők hogy fogják beoltani Amhedet,meg Mohamedet.

Nem lesz mindenki beoltva,jajj,mindmeghalunk. :D

Én már nem tudok kijutni a lakásból,mert a covid hullák eltorlaszolják az ajtót.

Volt már olyan ökör,aki szerint a kóvid a kiabálással terjed. : :D :D :D :D

2021. szept. 5. 17:39
 28/36 anonim ***** válasza:
78%
Mr. Gond köszönöm hogy alátámasztottad amire gondoltam :) Pedig én be sem néztem oda, de sejtettem hogy ilyenről lehet szó, itt egy másik kérdés alatt ahova a Pfizerrel oltottakat kérdezték a tapasztalataikról ,köztük én is leírtam hogy az ég egy adta világon semmi bajom nem lett tőle. De volt egy Úriember aki jött azzal a csoporttal hogy majd lesz bajom stb stb stb... mert ott sokan abban a csoportban fényképet osztanak meg... hát nevettem magamban illetve leírtam neki a gondolataimat miszerint az a csoport egy oltás ellenes aktivistának köszönhető, és talán még fizetnek is nekik hogy kamuzzanak...Tehát látatlanban is igazam volt :))))
2021. szept. 5. 17:52
 29/36 anonim ***** válasza:
11%

28,van olyan,akinek lett tőle baja,van olyan,aki meg is halt.

Hálás lehetsz Istennek,hogy még élsz.

De mondok neked valamit,lesz még több oltás is.Majd azok után is legyél jól,meg egy random influenza után is!

Meg majd hosszú távon derül ki,hogy hogyan károsodik a szervezeted.Nagyon kis naiv vagy,gyerekes a hozzáállasod.Nem fogsz így vigyorogni,fogadnék rá.

2021. szept. 5. 17:56
 30/36 anonim ***** válasza:
78%
29 akkor lennék naív ha elhinném az ilyen hülyeségeket,mint például ez a válasz tőled :)Nem tudom talán az volt a célod hogy megijessz? nem jött össze :) Naív sokkal inkább te vagy több másik társaddal együtt akik mindent elhisznek amit az arcukba tolnak főként facebookon, egy olyan platformon ami híres a kamu, clik-bait oldalakról.és ezek szerint a kamu csoportokról is ....Hogy Gyerekes lennék?? Szerintem nem ismersz XD Hogy alakothatsz véleményt??
2021. szept. 5. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!