Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?
Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.
A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.
"Olvass bele a pfizerrel oltottak facebook csoportjába, hogy miket írnak le ott az oltottak."
Hát a facebook csoportokban aztán az igazat, csakis az igazat írják le. Ha onnan tájékozódsz, akkor nem csodálom, hogy visszamaradtál a fejlődésben.
"Majd szólunk,ha érdekel a kis gagyi véleményed. :)"
Hűha, most aztán megijedtem. De tudod... Továbbra is csak szolgáltatod a bizonyítékot. Már-már azt is hihetném, hogy szándékosan akarsz lejáratni egy csoportot.
"Most még nem lesz bajod nagy valószínűséggel. Az igazi mellékhatások 1-2 év múlva jönnek ki a pfizernél meg a többi ilyen típusú oltásnál. "
Miután nem jöttek azonnal tömegesen ki a mellékhatások, először pár hónapot írtatok. Aztán pár hónap után sem, most 1-2 évet. Aztán majd jön az 5 év, a 10 év... Mialatt többmillióan meghalnak az állítólag nem is létező betegség szövődményeitől. Aminek - lévén mégcsak állatkísérleti adatok sem állnak rendelkezésre - a mellékhatásait és hosszútávú hatásait egyáltalán nem ismerjük, illetve amit igen, azok sem a kellemesebbek közé tartoznak.
Kíváncsi lennék,hogy a vírusrettegők hogy fogják beoltani Amhedet,meg Mohamedet.
Nem lesz mindenki beoltva,jajj,mindmeghalunk. :D
Én már nem tudok kijutni a lakásból,mert a covid hullák eltorlaszolják az ajtót.
Volt már olyan ökör,aki szerint a kóvid a kiabálással terjed. : :D :D :D :D
28,van olyan,akinek lett tőle baja,van olyan,aki meg is halt.
Hálás lehetsz Istennek,hogy még élsz.
De mondok neked valamit,lesz még több oltás is.Majd azok után is legyél jól,meg egy random influenza után is!
Meg majd hosszú távon derül ki,hogy hogyan károsodik a szervezeted.Nagyon kis naiv vagy,gyerekes a hozzáállasod.Nem fogsz így vigyorogni,fogadnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!