Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg ilyen durva melléhatás...

Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?

Figyelt kérdés

Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a ​jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.

A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.

2021. szept. 4. 14:54
1 2 3 4
 1/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%

"Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle"

Mennyi az a rengeteg és mennyi Pfizerrel beoltott embernél? Jobb, vagy rosszabb-e az arány, mint 4.5 : 220?

2021. szept. 4. 14:59
 2/36 anonim ***** válasza:
48%
Igen, okozhat ilyet sajnos, de minden letezo vakcinanak meg van a mellekhatasa. Nalunk is volt ismerosi korben akinek szivizomgyulladast okozott, de annyit vett csak eszre, hogy magas a vernyomasa es konnyen elfarad. Kapott ra gyogyszert es rendbe jott neki.
2021. szept. 4. 15:00
 3/36 anonim ***** válasza:
18%
Igen nagyon durva mellékhatásai vannak. De "nézelödd meg" azokat is, hogy ugyanazokat a mellékhatásokat a betegség következményeként hányan kapják meg! Azt hasonlitgasd!
2021. szept. 4. 15:05
 4/36 A kérdező kommentje:

Nem tudok számokat de amit néztem annál azt írták hogy az usában 1200 ilyen eset volt regisztrálva. Meg volt a múlthéten egy nő új-zélandon aki meg is halt az oltás után.

Tehát akkor igaz és tényleg lehet ilyen, ez nagyon jó..

Lehet hülyeség volt ez az egész oltásra való jelentkezés, mert a vírust 3 nap alatt legyűrtem lázzal meg fáradsággal, és nem okozott semmi maradandót, de majd az oltás lehet megteszi ugyan ezt.

Erre lehetne azt is mondani hogy önként dugom a fejem a kötélbe.

2021. szept. 4. 15:06
 5/36 anonim ***** válasza:
62%
Azt is nézd meg, hoyg az USA-ban hány embert oltottak be, illetve New-Zealandban - és akkor rájössz, hogy még az 1200 sem jelent komolyabb gondot, Magyarországra átszámolva maximum egy vagy két ember lenne összesen, aki valami mellékhatást tapasztal.
2021. szept. 4. 15:11
 6/36 anonim ***** válasza:
72%
Az 1200 szívproblémát számold ki 70 millió beoltottra vontakoztatva!
2021. szept. 4. 15:14
 7/36 anonim ***** válasza:
72%

"rengeteg"

1 millióból 37. Tényleg rengeteg....

2021. szept. 4. 15:14
 8/36 anonim ***** válasza:
63%
1 millióból 37 eset. Tényleg rengeteg....
2021. szept. 4. 15:15
 9/36 anonim ***** válasza:
68%
Ennél sokkal durvábbakat is. Olvass bele a pfizerrel oltottak facebook csoportjába, hogy miket írnak le ott az oltottak.
2021. szept. 4. 15:36
 10/36 anonim ***** válasza:
41%
[link] [link] [link] egy pár kép a pfizeres csopiból . egy ismerösömnek is ilyen lett aloe verás kenöcsöt adtam neki az segitett rajta egy kicsit.
2021. szept. 4. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!