Tényleg ilyen durva melléhatást okoz a pfizer vakcina?
Azt hallani hogy rengeteg embernek szívizomgyulladása lett tőle, és főleg a fiatal felnőtt férfiak a betegek. Na én pont ide tartozom mert 29 éves vagyok és a jövő héten megyek az első pfizer oltásra, de lehet kár volt nézelődni a neten mert most teljesen beszartam hogy ilyeneket írnak, eddig azt gondoltam ez a legjobb mert mindenhol erről hallani a legtöbbet, ezért is ezt választottam de most kicsit csökkent az önbizalmam.
A környékünkön én voltam az első aki elkapta a vírust tehát a baj mindig hamar utolér, nem tudom itt mi lesz a helyzet de mindenesetre kicsit parázok.
Na abba a facebook csoportba NE olvass bele ha jot akarsz magadnak. Sok hypochonder irogat egymasnak. Talalgatnak. "Ha be vagy oltva ki kell hajtani beloled a vakcinat gyogynovenyekkel" meg ehhez hasonlo hasznos tanacsok. A posztok fele kamu, durvan cenzurazzak a kommenteket. "Fel eve oltottak es most piros foltok jottek ki rajtam, lehet az oltastol?" Ilyen es ehhez hasonlo posztok tomkelege.
1 napig voltam benne, volt egy poszt amiben egy lany leirta hogy nem tud aludni egy ideje es be van oltva, biztos azert. Visszakerdeztem hogy nem lehet hogy tobb a stressz? Idojaras, frontok, nagy meleg, tobb koffein stb. 100 dolog okozhat alvaszavart. Erre egybol toroltek a kommentem. Erdekes. Ki is leptem.
Szerintem valami oltasellenes csoport mukodteti.
Kerdezo: en is nagyon nem akartam huztam halasztottam. De nekem pl. Nagyon sok kollegam, csaladtagom, baratom van beoltva pfizerrel. Nyilvan voltak a szokasos mellekhatasok 1-2 napig. De amugy semmi. Ne parazz ra, annal rosszabb.
Benne voltam én is abban a csoportban, borzalmas. Miattuk halogattam az oltást, úgy beparáztattak. Közben az ismerőseim sorra megkapták és senkinél semmi.
Mondjuk annyi haszna volt az egész facebook csoportos hülyeségnek, hogy még csak 1 hónap telt el a 2. oltásom óta, így valószínű , később kell majd 3.
Én ugyan Németországban élek, de itt legalább 100-150 rokon, ismerös, munkatárs van, aki a Pfizerrel lett oltva, az oltás után 1-3 napig voltak esetleg tüneteik, de egyébként senkinek semmi baja sincs!
A belinkelt facebook oldalon meg a tipikus rémhírterjesztök írogatnak, az "utóhatások" gyakorlatilag függetlenek az oltástól, ha valaki kritizálja az ott írtakat, azokat a kommenteket törlik, szóval abból semmit nem szabad elhinni!
El ne hidd a fenti kamu oltárpárti hozzászólókat! A grafénoxid (amit hiába is hazudoznak a vakcinaimádók, de benne van) súlyosan károsítja hosszútávon az immunrendszered természetes védekezését!
Igen.És egyre több ember fog megbetegedni vagy meghalni.
Egy ideig próbálják eltussolni,de már lassan nem lehet...így most kapkodnak,kötelezővé akarják tenni a vakcinákat...de nagyon rossz vége lessz ennek,ez már biztos.
Szerintem már érik egy újabb háború.
Amúgy hiába kapsz oltást,új és új kell majd,amíg szépen lesz egy autoimmun betegséged vagy rosszabb.
A természetes immunitás erősebb,mint az oltás általi.
És ezek nem is igazán oltások...géneket manipulálsz velük.
Nem véletlen próbálják rávenni a gyenge embereket az oltásra.
Ha letérdelsz,akkor vége,ők győztek.
Az a vicc,hogy itt szinte csak fájzeresek vannak,lassan 3. leoltva.5 napja semmi bajuk,tehát később már nem is lehet.
Azt sem tudják,hogy mit nyomfak beléjük,de az biztos jó,meg szép.
Megindokolni sem tudják,hogy miért oltatják be magukat ezekkel a kísérleti vak cinákkal,de biztos minden oltásszkeptus laposföldes hülye.
Nem csodálkoznék,ha ezeknek az oltottaknak 2-3 év múlva már nem lehetne gyerekük...meg egészséges testük.
De majd rájönnek.Most még kiröhögnek minket,"laposföldes konteósokat",de majd később le fog fagyni a mosoly az arcukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!