Van aki később kapta a 2. oltását? Jelenthet ez problémát?
Terhesen 4. hónapban kaptam meg az első oltásom. Pfizert.
Belásodtam tőle nagyon, így teljesen megijedtem.
Nem szeretnék terhesen 2.-at kapni.
Szülés után mire már kicsit megerősödtem szeretnék 2.-at.
De ez fél év, azaz 6 hónap múlva lenne az első után!!
Félek, hogy így nem fog kialakulni kellő védettség/immunválasz.
Vagy hogy elkapom a vírust és ugyanúgy szarul leszek. De jelenleg nem dolgozom már és nem járok sehova, csak a szabad levegőre!
Félek attól is, hogy mindenki 1 hónap után megkapja az elsőt és ne hogy baj legyen belőle, esetleg nagyon lebetegednék, mert már esetleg elfogy addigra az elsőből szerzett védettségem. Ami azért nem lenne jó, mert a kisbabám ott lesz és gondoznom kell őt.
Nagyon aggódom.
Kerlek, ha van valaki hasonló helyzetben írjon kérem.
Több napos volt a lázam, csak feküdni bírtam utána. Így szeretném elkerülni az újbóli lázas állapotot!:(
Tekintettel arra, hogy normál esetben a legtöbben megkapják a megfelelő időközzel mindkét dózist, így nem igazán lehet megmondani, hogy 6 hónap különbséggel milyen hatást vált ki.
Én beadatnám a helyedben, de erről mindenképp a háziorvosoddal beszélj ahelyett, hogy idegenek véleménye alapján döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!