Ha az oltásod véd,akkor nekem minek? Ha az oltásod nem véd,akkor nekem minek?
Aki a kérdés alatt az első oldalakon a pfizeres veseleállásos esetről ír, több más kérdés alatt is megírta már a sztorit. Az egyik esetben megemlítette, hogy inzulinozni is kellett a pácienst.
Ekkor ráírtam privátban, megkérdeztem, nem volt-e egész véletlenül amúgy is cukorbeteg. De igen, már régóta, gyógyszert is szedett rá. A cukorbetegség önmagában is szokott veseleálláshoz vezetni. Egyébként az oltásai óta, ha jól emlékszem, 2 hónap is eltelt.
Ezek a részletek itt valamiért kimaradtak, sőt itt már "addig semmi baja nem volt" a bácsinak.
Csak azoknak mondom, akik esetleg megijedtek a történettől.
A másik érdekesség, amit megírt, hogy végül kimutatták valami teszttel, hogy az oltás után/veseleállás előtt elkapta a covidot. Ebben azért vagyok szkeptikus, mert nem tudom, valóban létezik-e olyan teszt, amivel ezt kétséget kizáróan meg lehet állapítani, hiszen antitest az oltás miatt már így is, úgy is van.
Amennyiben valóban covidos lett oltás után, és ez - a cukorbetegsége mellett - hozzájárult a veseleálláshoz, az valóban nem vet jó fényt az oltásra, ami a hatásosságot illeti. Ugyanakkor az is lehet, hogy oltás nélkül végképp menthetetlen lett volna.
Nem ebből a homályos történetből fogjuk megtudni.
Kedves válaszoló, megértem, hogy az eset miatt felmerült benned/bennetek, hogy akár az oltás is közrejátszhatott a dologban. De amikor leírod, akkor kérlek ne hagyd ki a többi, nagyon is jelentős, és a helyzetet árnyaló részletet, mert ez így félrevezető és riogatás.
Drága válaszoló, ha az oltást nem kapta volna meg, vígan élt volna úgy, mint eddig, hiába, hogy cukorra szedett gyógyszert. Oltás után 2 hónapra leállt a veséje, később egy teszt is kimutatta, hogy covidos lett.
De mondok még néhány példát: unokatesómék is beoltatták magukat, most Horvátországból jöttek haza és a tesztjük pozitív lett, tehát covidosak lettek oltás után.
Rengeteg olyan sztorit hallani, hogy nőknek bekavart az oltás a menstruációs ciklusukba.
A másik unokatesóm felesége az oltás után legalább 2 hétig időközönként hányt és ment a hasa, előtte semmi baja sem volt.
Keresztanyukám másik szomszédja, ő egy 23 éves fiatal csaj, egészséges volt, oltás után egy csomó egészségügyi problémái lettek, pl. asztma.
Csak az ostoba dugja a fejét a homokba és nem akarja meghallani azt, hogy egy csomó embernek az oltás után egészségügyi problémái lettek. Nem kéne ennyire görcsösen elhinni azt, hogy az oltás után 100%-ban semmi problémád se lesz.
Járj nyitott füllel és szemmel. Vagy felőlem maradj az ostoba, tudatlan sötétségedben. Nem hiába nevezték a középkor egy részét sötét középkornak, mivel tudatlanok voltak. Te is az vagy, ha nem vagy hajlandó tudomást venni, vagy szimplán csak nem akarsz róla tudomást venni, hogy ezek a dolgok valóban léteznek, nem kitalációk.
Különbözőek vagyunk, ezért mindenki szervezete másképpen reagál az oltásra. Az összes létező gyógyszeres dobozban található egy papír, amiben feltüntetik az összes lehetséges mellékhatást, ami ugye nem mindenkinél jelentkezik, viszont előfordulhat. Ebből kifolyólag miért hiszed azt, hogy ez az oltás más lenne? Hisz ez is gyógyászati készítménynek minősül, akárcsak a gyógyszerek. Az oltásoknak is vannak mellékhatásaik. Kérlek ne legyél 1 bites ostoba ember.
72
Ez így van.
Annyi a különbség,hogy egy terv végrehajtását végzik,ez nem csak a pénzről szól.
Az a vicc,hogy egy csomó gyógyszer van(pl. ivermectin),de a férgek csak az oltást nyomják ezerrel.
Már ennek gyanúsnak kellene lenni,de a sok vak cina hívő semmi logikusat nem akar meghallani.Attól meg egyenesen idegbe jönnek,ha az ember azt,mondja,hogy nem biztonságos a vak cinájuk.
Nem dugom homokba a fejem.
Honnan veszed, hogy ha az oltást nem kapta volna meg, akkor biztosan nem lett volna semmi baja? Akár a covidtól, akár a cukorbetegségtől.
Én is ismerek cukorbetegeket, akik sok éve eléldegélnek vele, de nem tenném rá a nyakamat, hogy egyiküknek sem fog előbb-utóbb súlyosan károsodni a veséje, elfekélyesedni a lába vagy tönkremenni a látása, mivel ezek közismert következményei a cukorbetegségnek, nem nagy, de egyértelműen érzékelhető és bizonyítható gyakorisággal.
Nem azt nem hiszem el, hogy a bácsi covidos lett oltás után, hanem arról nem találtam információt, hogy oltás után a már lezajlott (!) betegséget valóban ki lehet-e mutatni. Oltás nélkül antitest-teszt mutatja ki, de az oltás miatt már ugye van antitest. Attól még lehet, hogy van erre más teszt, csak nem sikerült információt találnom róla. Nem azt gondolom hogy hazudnál, csak az merült fel bennem, hogy mivel többedkézből ismered az esetet, talán nem teljesen pontos információk jutottak hozzád.
Ha viszont a bácsi a veseleállástól időben távolabb oltást, időben közelebb pedig covidot kapott, akkor a veseleállását legalább olyan megalapozottan foghatjuk rá a covidra, mint az oltásra. Vagy a cukorbetegségre. Miért pont "biztoshogyazoltás"?
Tudom, hogy vannak az oltásnak mellékhatásai. Készséggel elhiszem például, hogy sokaknak megzavarja a ciklusát, mert tényleg sokan számolnak be késésekről, és nem egynaposakról. De vannak, akik minden hülyeségre vak hittel ráfogják, hogy csakis az oltástól lehet, még akkor is, ha egyértelműen voltak az oltás mellett más tényezők, amik nagyobb eséllyel előidézhették a problémát. Nem kéne elvakult "egybitesnek" lenni a másik irányban sem.
Le lehet írni, hogy AKÁR az oltástól is lehetett, és felhívni rá a figyelmet, hátha vannak sorstársak, mert tényleg sosem lehet tudni. Például lehet, hogy az oltás valahogyan felborította az amúgy is rossz cukorértékét, és ez terhelte meg a vesét. De nem lehet letagadni azt sem, hogy bizony volt ott más is, amitől éppúgy lehetett (a régóta tartó cukorbetegség krónikus vesekárosító hatása, a covid akut vesekárosító hatása), és kiabálni, hogy "nézzétek, ezt az oltás okozta, mert semmilyen más tényező nem volt".
Azt állítani, hogy egy bizonyos eü probléma egy amúgy is veszélyeztetett személynél csakis az oltás miatt következhetett be, éppen akkora hülyeség, mint azt állítani, hogy az oltástól senkinek nem lehet semmi baja.
77
Az emegy a hiteles meg orbán valaga,meg a mokos főpatkány,tudjuk,kis droid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!