Ha az oltásod véd,akkor nekem minek? Ha az oltásod nem véd,akkor nekem minek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 01:08
61/115 A kérdező kommentje:
58
Ja,a lódoktor viszi az első díjat. :D
Slave ik azért szorosan a nyomában van.
2021. szept. 3. 22:37
62/115 anonim válasza:
Sajnos aki hulye az hulye is marad😃😃
64/115 A kérdező kommentje:
61
Te viszed ki a szemetet vagy az ágytálat?
Kemény vagy.
Sajnos nem tudom meglátogatni az általad említett kivégző helyet(tudod,ahol embereket öltetek meg covid protokoll név alatt),mert ott állnak a kalasnyikovos droidok.
Nem véletlenül tették oda őket.
Azért te is meséld el annak a sok kórházból kihajótott betegnek,hogy milyen jó is volt az nekik!
Kösz!
Meg a szent "védeccségi" nélkül már lassan le is lehet xarni titeket.
Ennyit rólatok,fehér köpenyes gyilkosokról.Kilora megvett senkik vagytok,akik embereket öltök parancsra.
2021. szept. 3. 22:42
65/115 A kérdező kommentje:
Ja,elég sok menthetetlen vakcináci vagy itt.Nem baj,annyival kevesebben leszünk.
2021. szept. 3. 22:44
66/115 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az eddigi intézkedések, és az oltás 100 szor nagyobb kárt okozott idáig, mint a covid maga.De rövid időn belül véget fog érni, mert csak töréspontig erőltetik, az meg már itt van.
67/115 A kérdező kommentje:
67
Jó lenne már politikust temetni.
Azok persze nem hullanak a szent kóvidtól.
Még a kilincsorrú,angol vén trotty sem.
2021. szept. 3. 23:31
68/115 anonim válasza:
61 minek látogassa meg? Félsz ott egyedül? Keress barátokat
69/115 anonim válasza:
mi van féltek magyarok? https://www.youtube.com/watch?v=F7QRsx9lbBU&t=85s már itt van érted is eljön az arc nélküli ember.
70/115 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!