Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha az oltásod véd,akkor nekem...

Ha az oltásod véd,akkor nekem minek? Ha az oltásod nem véd,akkor nekem minek?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 01:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
81%
Én az oltottaktól kérdezném hogy szerintetek mitől véd meg titeket vagy mi ellen ha már rég nincs virus? Vagyis lehet hogy van de már nem fertőz és nem olyan súlyos mind ahogyan itt álltják. Ha ez nem igy lenne akkor miért nem különitik el az oltottokat és oltatlanokat még a buszon is? Akkor ezt is gy kéne csinálni mert legalább nem lenne tömeg a buszokon. A másik meg a munkahelyen is ezt kéne tenni hogy amikor az oltottak dolgoznak és ők vannak többségben akkor szépen fizetve az oltatlanok otthon pihennek hogy még véletlenül sem legyen az hogy elkapja az oltatlan a virust. De ezt nem csinálják és tudjátok miért nem? Azért mert csak olyan helyekre kell ez a sza..r védettségi kártya ami a fiataloknak leginkább fontos lenne pl koncertek vagy egyéb más rendezvények és pont azért kell védettségi hogy beoltassa magát az ember hogy hátha ezzel egy elérik hogy aki beoltatja magát már tud is menni egyszóval igy veszik meg az embereket. Ezért szól ez az egész elsősorban a pénzről és nem a virusról. És aki mást mond hogy a virus miatt csinálják az hazudik. És a hazug embert elobb utobb utoléri a sánta kutya egyszoval aki hazudik az később vissza is kapja valamilyen formában az élettől.
2021. szept. 4. 20:21
 102/115 A kérdező kommentje:

A bírságtól védi meg őket,meg visszakapnak egy icipici szeletet a szabadságukból a kövi vak cina beadatásáig.

Azt remélem,hogy felfogták az oltáshívő szektatagok,hogy sosem lesz vége ennek az oltakozásnak/szabadság megnyírbálásnak.

Az most csak egy illúzió,hogy hagynak lélegzetet venni.

A békát is lassan főzik.

2021. szept. 4. 20:37
 103/115 A kérdező kommentje:

Én azon szoktam röhögni,hogy pont az oltott barmokat nevezték meg szuperterjesztőknek. :)

Pedig milyen jót mulattak azon,aki nem volt beoltva...

2021. szept. 4. 20:39
 104/115 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz vége sőt lesz 10-ik hullám is meg 10-ik oltás. Addig csinálják ameddig erre van igény és betudják etetni az embereket. A kormány nagyon jól csinálja persze az emberek többsége abba nem akar belegondolni hogy hosszutávon ha félévente kell mindig egy ujabb oltás akkor arra nem hiszem hogy jol fog reagálni a szervezet mert rengeteg olyan oltás van amit csak egyszer kell beoltani magunkat vele és az is okoz mellékhatásokat hosszutávon. Mit gondoltok egyes amerikai országokban is márt miért nincsenek ezek a szar.ságok? Mert nem tudják ott már az embereket be etetni ezzel a sok hazugsággal. Ebben az országban úgy látszik ez még mindig mukodik.
2021. szept. 4. 21:08
 105/115 A kérdező kommentje:

105

Sajnos igen.

Rengeteg a naiv.

A libsi agymosás eredménye.

2021. szept. 4. 22:23
 106/115 A kérdező kommentje:

105

Ha pedig balul sül el a vakcinaterror,akkor ott a bűnbak: Soros.

2021. szept. 4. 22:23
 107/115 anonim ***** válasza:
24%
Nézzünk már körül... Nem csak itt Magyarországon van ez, hanem az egész világon. Ha ez kitalált lenne, szerintetek minden ország vezetője bele ment volna ebbe a játékba?... Annyi fajta baromságot hallottam már, hogy az már fáj. Az igaz, hogy nagyon fel van fújva..
2021. szept. 5. 20:44
 108/115 anonim ***** válasza:
83%
utolsó kitalált .2019ben az event201 konferecián szimulálták egy világjárvány hatásait a gazdaságra és a populációra. rá tudsz keresni. 3honap mulva szándékosan kinában robbantották . de ugy látszik visszafele sül el szépen lassan
2021. szept. 5. 21:16
 109/115 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, én meg röhögni szoktam mikor az oltatlan idióták rázzák a saját maguk által kiérdemelt rácsaikat és picsognak hogy brühühühü nem mehetünk sehová :-D

Kívánok neked covidban gazdag hónapokat kérdező:-D Majd jelentkezz az intenzív osztályról..már ha tudsz.

2021. szept. 6. 05:27
 110/115 anonim ***** válasza:
27%
Ne nee kívánj ilyet ne sülyedj le előző felesleges🙂ezeket az antiwaxereket semmivel nem lehet meggyőzni ha az ebola tombolna itt akkor sem. Az a bajuk h nincs elég halott nincs eleg beteg. Bár az se érdekelne ezeket csak a xaros kis világuk. A kerdezo meg menthetetlen mar írtam. En szivből kívánom h aki csak tudja ússza meg mert való igaz hála sokan megúszták az elso 3 hullámot is ez tény. Viszont az h embertársainkat lecarjuk az kiábrándító. S nem értik a lènyeget. Ahogy nem is értenek semmihez csak a lapos foldhoz az 5G-hez s hasonló 1 bites agyszüleményekhez.
2021. szept. 6. 17:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!