Kötelezővé kellene tenni a 3. oltást?
Az első/második oltást sokan már 4-6hónapnál is régebben kapták meg, ezért a védettségük hat hónap után szinte semmi sem, ami azt is jelenti, hogy sokkal jobban fertőzőek lehetnek, mint a nem oltottak. (Az oltottak sokkal elővigyázatlanabbak, a védettségük tudatában, tömegrendezvényekre járnak, buszon utaznak stb.)
A társadalmi felelősség vállalás miatt kötelezően kellene az oltottaknak felvenniük a 3. és a 4. oltást is (4. hónap után), mert tekintettel kellene lenniük az embertársaikra, hogy ne fertőzzék le azokat, akik méég védettek, de nem 100 %-ban!
Ha nem veszik fel a 3. oltást akkor a "nyájimmunitás" sem jöhetne létre soha sem!
Az oltások biztonságosak, védenek, megakadályozzák a fertőzés tovább adását, és ezenkívül ingyenes és mindenkinek rendelkezésére is állnak, válogatni is lehet közöttük!
Azok az un. mellékhatásokról kiderült és tudományosan igazolást is nyert, hogy semmiféle alapjuk sincs! Nem okoznak szívgyulladást és nem okoznak vérrögképződést, és valójában a védő oltásokba senki sem hallt bele, az egész csak egy konteo, aminek semmiféle hitelesen igazolt tud. alapja nincs!
Tehát semmi sem indokolja azt, hogy ne legyen kötelező a 3. és a 4. oltás!
Előző (15.) vagyok.
Én tegnap kaptam meg a második oltásomat, mert kötelezővé tették.
Körülöttem sok volt a covidos, a kolleganőimtől elkezdve a családon keresztül, a barátnőimen át.. Én nem kaptam el, vagy csak nem tudok róla..
De olyan az immunrendszerem, hogyha valaki rám tüsszent, másnapra betegebb vagyok, mint aki tüsszentett!
A párom is most oltatta be magát, de csak azért, hogyha visszajön a “kártyázás” akkor együtt tudjunk menni.
Joga van megfertőződni mindenkinek, de az oltottak nem élnek ezzel a jogukkal. Előfordul oltatlannal is, hogy a mai napig nem fertőződött meg, talán emiatt nem kötelező az oltás, vagy az egyik oka.
Más lenne a helyzet, ha a vírus hosszantartón életben maradna fertőzőképesen tárgyakon, felületeken, ebben az esetben biztosan kötelező lenne a védőoltás, és súlyosan büntetnék az alóla kibúvókat.
Oltások két élű kardok.
Nincs olyan amelyikek nincs mellékhatása, nincs olyan amelyik nem okoz egy kevés embernek komoly problémát. Pont ezért ahogy növeljük a kötelező oltások számát úgy lesz egyre nagyobb ez a csoport. Tehát nem ész nélkül tűpárnának kell használni az embert...
Kötelezővé tétel csak nagyon indokolt esetben lenne szabad.
pl Bárányhimlőnél csupán gazdasági indokokkal magyarázták. Kevesebbet lesznek betegszabin a szülők a gyerekkel. Ez így nagyon megéri. Ó igen tudjuk van néhány ember aki megszenvedi a betegséget, de gazdasági érdekekkel magyarázni. Ilyen alapozás után hány olyan lehet aminél minimum felül kéne vizsgálni az oltás hasznosságát? Most meg évente a hátsónkba akarnak durrantani egyet megint? Ráadásul kötelezően... Persze van indok mindkettő felé, de kötelezőség elveszi a szabadságot. Így is elég erős a nyomás hogy az ember oltsa be magát. Többség mint látjuk meg is tette.
Szerintem az emberekre kell hagyni. Hogy miért hisznek a konteóknak sokan? 10 éve hazugságkampányban élnek, csak ezt kapják, megy a dezinformáció hogy elvesszen az ember az információ halmazban, úgy hogy a megvezethetőek esetében ez nem kérdés hogy valamelyik hülyeségnek fognak hinni.
Egyetlen ország kutatóorvosainak és kormányának se érdeke kiirtani saját lakosait, de az oltóanyag-gyártó országoknak más országok lakosait se.
Nyilván politikai oldalról nézve gazdaságpolitikai döntés minden egyes járványt és pandémiát okozó betegség esetén elrendelni korlátozásokat, amik egyben egészségpolitikai döntések is. Az oltások kötelezővé tétele is ez, ami jelzi az adott súlyos kimenetelű betegség fertőzőképességét és terjedésének gyorsaságát is.
Úgy tűnik, a covid-19 esetében nincs szükség a védőoltás kötelező elrendelésére, a világ egyetlen országáról se szól hír az elrendeléséről, pedig az amcsiknál már 600 ezer fölötti a fertőzésben elhunytak száma, ami meghaladja az eddig vívott összes háborújuk halottai számát.
Kérdező! Te mire alapozod ezt az állításodat??
"álhíreknek bedőlni a szívizom gyulladásokról meg vérrögképzésekről, meg a sztróktól, miközben az orvosok egyértelműen biztonságosnak mondják a védőoltásokat!
Szerinted nem furcsa, hogy a feleségem kolléganőjének a 19 éves fiának nem alvad a vére és mégis a második oltása után egy hónappal mélyvénás trombózis, majd fő érben tüdőembólia alakult ki?? A saját kórházukban azt mondták, hogy nem tudják kezelni, ezért átküldték másikba... Szerencsére már jól van... De ugye azt állítod, hogy nincs vérrögképződés?? 3 emberről tudok, aki 1 ill. 2 héten belül szívinfarktust kapott az oltást követően... Egyik ismerősöm anyukája pedig pontosan az említett szívizomgyulladást! Hát nem érdekes??
Az orvosok mi alapján mondják biztonságosnak az oltást???
Sok esetben tévedtek már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!