Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most már be lehet...

Akkor most már be lehet fejezni a “kísérleti vakcina” szöveget, és kötelezővé lehet tenni az oltást?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 23. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Lehet sokan meglépik majd.
2021. aug. 23. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Ez még 4-5 évig kísérleti vakcina marad.
2021. aug. 23. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a kötelezővé tételt nem merik meglépni még itthon sem.

De gyakorlatilag megbénulsz, sehova nem tudsz menni majd hosszútávon, sőt, már majd hamarosan, szerintem legkésőbb októbertől sem, mert a szórakozóhelyek, éttermek, bárok, presszók, kocsmák, mozik, színházak, stb. stb. mind ahhoz a bizonyos igazolvány-plasztikkártyához lesznek kötve, amit az Orbán-kormány - egyébként szerintem azóta már maga a kormány szerint is - helytelenül már az I. oltás felvétele után kipostázott odapostázott mindenkinek.

Kísérleti...?! Hülyeség...!!! Persze, itt nem volt idő évek óta tartó tesztelésre egereken, tesztalanyokon, hanem rögtön élesbe kellett tesztelni... de azért már van egy szép oltott népesség, és direktben szerintem 1 embert nem tudsz mutatni, aki bizonyítottan az oltástól halt meg

2021. aug. 23. 19:13
 4/16 A kérdező kommentje:
“Persze, itt nem volt idő évek óta tartó tesztelésre egereken, tesztalanyokon” - de volt, végig is csinálták.
2021. aug. 23. 19:16
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Szuper, kapott egy nevleges plecsnit. Egy gyogyszer engedelyezese 2-10 ev realisan
2021. aug. 23. 19:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Azaz bocs, tényleg nem tartott évekig, de állatkísérletek és önkéntes tesztalanyok is voltak, több tízezren, 3 fázisban.

2: és ezt ki dönti el, te? A gyógyszerhatóság nem ért veled egyet.

2021. aug. 23. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Amerikában mindig is erős volt a gyógyszerlobbi. Pl. ott teljesen legálisan lehetsz opioid drogfüggő a gyógyszerlobbi miatt.

Ne abból indulj ki szerintem.

2021. aug. 23. 19:23
 8/16 A kérdező kommentje:
7: fogadjunk, hogy nemsokára követi Európa is, és egy csomó ország.
2021. aug. 23. 19:25
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Kötve hiszem. Az amerikai gyógyszerlobbi a legelfajultabb, legelrettentőbb példa a világon. Ott a gyógyszeriparnak nagyobb hatalma van mint az államnak.

Mondom, ott elmész a dokihoz és azt mondod, hogy néha egy kicsit többet stresszelek a kelleténél, vagy itt fáj ott fáj, már egyből kapod is a heroin függőségével vetélkedő oxicoddont vagy vicodint.

Az már tényleg a legalja mindennek ami ott folyik. Európa nem fogja követni.

2021. aug. 23. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Gondolom a felelősséget meg majd te vállalod azért, hogy semmilyen mellékhatása sem lesz annál aki beadatja.
2021. aug. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!