Mit szóltok, ahhoz, hogy Orbán Viktor kötelezővé tenné a tesit az egyetemeken?
Évek óta kötelező a sport az egyetemeken.
Kell teljesíteni kötelezően úszást,futást...stb
Emlékeim szerint, ahol volt kötelező tesi az egyetemen, ott azért sokan vették “megúszósra” a formát (pl tesóm a Corvinusra járt és nekik kötelező volt). Ahol nem volt kötelező (pl nálunk az ELTE-n) ott inkább az volt a gond, hogy egyetemi keretek között nem volt normális lehetőség (infrastruktúra hiányában) egyetemi keretek között sportolni. Szóval azt gondolom, a feltételeket kell biztosítani, a diákok majd eldöntik, hogy mennyiben élnek vele. Azt a részt meg nem tudom, hogy mennyire lenne jó, ha az egyetemek profi csapatokat tartanának fent. Valószínűleg az egyesületektől szívnák el a versenyzőket, a versenyzők meg nem tudom, mennyit profitálnának ebből (Amerikában úgy tudom, a sportösztöndíjasok jelentős része kihullik még a diploma szerzés előtt, de addig az egyetem persze jól
keres rajtuk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!