Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kötelezővé kellene tenni a 3....

Kötelezővé kellene tenni a 3. oltást?

Figyelt kérdés

Az első/második oltást sokan már 4-6hónapnál is régebben kapták meg, ezért a védettségük hat hónap után szinte semmi sem, ami azt is jelenti, hogy sokkal jobban fertőzőek lehetnek, mint a nem oltottak. (Az oltottak sokkal elővigyázatlanabbak, a védettségük tudatában, tömegrendezvényekre járnak, buszon utaznak stb.)

A társadalmi felelősség vállalás miatt kötelezően kellene az oltottaknak felvenniük a 3. és a 4. oltást is (4. hónap után), mert tekintettel kellene lenniük az embertársaikra, hogy ne fertőzzék le azokat, akik méég védettek, de nem 100 %-ban!

Ha nem veszik fel a 3. oltást akkor a "nyájimmunitás" sem jöhetne létre soha sem!

Az oltások biztonságosak, védenek, megakadályozzák a fertőzés tovább adását, és ezenkívül ingyenes és mindenkinek rendelkezésére is állnak, válogatni is lehet közöttük!

Azok az un. mellékhatásokról kiderült és tudományosan igazolást is nyert, hogy semmiféle alapjuk sincs! Nem okoznak szívgyulladást és nem okoznak vérrögképződést, és valójában a védő oltásokba senki sem hallt bele, az egész csak egy konteo, aminek semmiféle hitelesen igazolt tud. alapja nincs!

Tehát semmi sem indokolja azt, hogy ne legyen kötelező a 3. és a 4. oltás!

[link]

#cakcina
2021. szept. 1. 08:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Igen, lehet ebben igazad van, de egy kicsit felháborít, hogy mennyire felelőtlenek az emberek!

Itt vannak a védőoltások, és az emberek képesek mindenféle konteos álhíreknek bedőlni a szívizom gyulladásokról meg vérrögképzésekről, meg a sztróktól, miközben az orvosok egyértelműen biztonságosnak mondják a védőoltásokat!

Sajnos ott még nem tart az orvostudomány, hogy egy oltással védettséget lehet szerezni, de ha 4. hónap után már fel lehet venni a 3. oltást, vagy később akár a 4. is, akkor az emberek miért nem bíznak a szakértőkben és miért nem akarják beoltatni magukat?

2021. szept. 1. 08:54
 12/31 anonim ***** válasza:
46%
Nehogy komolyan vegyétek. Szarkazmus az egész írás.
2021. szept. 1. 08:56
 13/31 A kérdező kommentje:

Akik nem vették fel az 1-2 oltást, azok már sajnos egyre kevesebben vannak, mert valószínűleg már régen elhaláloztak, mivel semmiféle védettségük nem volt, sajnos!

2021. szept. 1. 08:58
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
Az Astrazeneca-tól se halt meg senki nyilván........
2021. szept. 1. 09:01
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
tt vannak a védőoltások, és az emberek képesek mindenféle konteos álhíreknek bedőlni a szívizom gyulladásokról meg vérrögképzésekről, meg a sztróktól, miközben az orvosok egyértelműen biztonságosnak mondják a védőoltásokat! <<< Egészségügyben dolgozom, két 16-18 év közötti fiút vittem kardiológiára 2 héten belül a pfizer oltás után szívizomgyulladás gyanúja miatt. A gyanú igazolódott..
2021. szept. 1. 09:02
 16/31 anonim ***** válasza:
18%
A természetes szelekcióra számít a kormány (én is), ezért nem kötelező az oltás. Az okos meg a majrés emberek oltatják magukat, a "nekem ne parancsoljon senki" és a vírustagadók, meg a "vakcinában nyomkövető van" emberek a remény szerint lassacskán kihullanak egy Darwin-díjjal a mellükön.
2021. szept. 1. 09:03
 17/31 anonim ***** válasza:
48%

5 hónappal a második adag után plafonon van az antitest számom. Moderna...

Gondoltam szólok...

18/31 anonim ***** válasza:
77%

"Az oltások biztonságosak, védenek, megakadályozzák a fertőzés tovább adását, és ezenkívül ingyenes és mindenkinek rendelkezésére is állnak, válogatni is lehet közöttük" - ebből kb. semmi sem igaz, sajnos.

- vannak mellékhatások, akár halálosak is; igaz, ritkák, és én vállaltam, de erre nem etikus senkit sem kényszeríteni

- nem védenek meg, csak javítják az esélyeidet. Nyáron Angliában a kórházi betegek 40%-a oltott volt, tegnap írták, hogy Izraelben az új fertőzöttek 45%-a oltott. Ehhez képest az oltottak legnagyobbrészt úgy járkálnak, mintha nem is lenne vírus, ami nagyon veszélyes!

- nem akadályozzák meg a továbbfertőzést, csökkentik a vírus sokszorozódását, de azt mondják, a delta olyan virulens, hogy így is simán tovább lehet passzolni, viszont több a tünetmentes hordozó

- nem lehet válogatni közülük. Rokonom beadatta a 3. adagot, összesen 3 helyet ajánlott fel a rendszer Budapesten, és hogy mit kaphat, azt csak akkor tudta meg, amikor odaért. Nem volt választási lehetőség, egyféle volt.

Amúgy mint írtam, beoltattam magam, de nagyon veszélyesnek tartom, hogy most nincs is lehetőségem pl. itthoni munkára, mert "hát be vagyok oltva, nekem már semmi bajom nem történhet", nem baj, ha százasával találkozom emberekkel nap mint nap. Én az oltást csak kiegészítő védelemnek tartom.

Ez egy új szer, mindenkinek meg kell hagyni a jogát, hogy elfogadja-e vagy sem. De pl. zárt térben muszáj lenne maszkot hordani, akkor is, ha bizony rettentő kellemetlen, én is utálom (de én hordom)

19/31 anonim ***** válasza:
53%
Első lépés a 60 éven felülieknek, akik sinopharmot kaptak, azzoknak kell adni még a 4-et is.
2021. szept. 1. 09:04
 20/31 anonim ***** válasza:
71%

Azért az elég érdekes hogy valaki pl meghal az oltás után 3 nappal

Álláspont:Biztos nem az oltástól volt.

Ha meg Covid után egy hónappal megbotlik valaki és betöri a feje.

Álláspont: Meghalt a covid szövődményeiben...

2021. szept. 1. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!