Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki miért gondolta meg magát...

Ki miért gondolta meg magát az oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ki az, aki korábban ellenezte, most mégis felveszi?

2021. aug. 22. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy ez engem is érdekelne mert hírtelen mindenki oltás ellenes lett
2021. aug. 22. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Azok között többen vannak akik megbánták , egyrészt akik lebetegedtek vagy súlyos mergezeseket sztrokot kaptak . Továbbá semmi sem lett jobb az életükben sőt csak rosszabb szigoritasokat kaptak fognak kapni mert átverte a hatalom , mindegy 4 vagy 20 injekciót fognak kapni . Nekem unokahúgom bepánikolt es engedett a hivatali zsarolasnak , oktató . Most a friss 2 bökése utàn órákkal iszonyat rosszullét folyamatos menzesz és besargulása lett , kivizsgalaskor kómába esett . Jövő héten lesz a temetése .... Hemzseg a face a tiktakk károsultak videoival , teli leleplező videókkal amikor újra forgatjak a mentősök kórházak telitettségét , a hullazsákokba bemásznak és mozgolodnak a statiszták . Egyik akkora pofatlan kamu ujságcikk fotó hogy mosogató zöld scotbrite szivaccsal pótolják a defriblillatort ....
2021. aug. 22. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még hiánycikk volt akkor úgy gondoltam, hogy én is bevállalom.

Viszont amikor az egész átcsapott teljesen totális politikai kampányba, akkor eldöntöttem, hogy semmiképpen nem oltatom be magam. Azóta minden egyes intézkedésük egyre jobban meggyőz.

Míg normális országokban azért, volt egy kis óvatosság a különböző szerekkel kapcsolatban. Itt semmi, csak a darabszám a lényeg.

Közben sikerült nekik nem kevés embert eltenni láb alól.

2021. aug. 22. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem azért, de senkit ne zavarjon hogy azokban a jobb országokban nagyobb a szigor a járvánnyal kapcsolatban
2021. aug. 22. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nagyobb a szigor mert nekik nincs olyan markáns vezérük mint a mi viktorunk, aki a mostani hétvégére is megbeszélte a vírussal, hogy most ne fertőzzön mert ünnep van.

Normális országokban ahol volt hasonló rendszer mint a mi birka kártyánk lehetőség volt ingyenes tesztel kiváltani az oltást, és most háborognak mert fizetős. Nálunk eleve fizetős tesztel sem lehetett kiváltani. Most pedig az orvosi ellátással is szivatják a népet.

2021. aug. 22. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Németország Kanada Ausztrália erőlteti az online vásárlást netbanki fizetést . Be akarsz menni egy üzletbe kérik a qr vakcinaazonositód a leolvasó kapun , ha nincs elhajtanak mert fertőzöl de ott net az biztonsagos ! Ezt eljátssza ezt a bank is , be akarsz menni levenni stexet automatan vagy kerdezni ügyfelest qr kod nélkül nincs intézkedés semmi . Ezek után Online belépsz a bankodba 4 webáruhazba kéri az oltottsagi qrt !Mi ? Virtualisan is fertőz . Fenét , ez az egész átverés ,tarsadalom ritkitása , kiéheztetés, anyagierő átcsoportositása . Mindenki sorra kerül .
2021. aug. 22. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még szkeptikus viltam, most már színtiszta propagandát és megfèlemlítést látok az oltáskapmpányban, és nyilván a hatalmas üzletet mögötte.
2021. aug. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!