Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett már meg veletek olyan, hogy a párotok mellett az exetekre gondoltatok néha, amikor kicsit rosszabb volt a kapcsolatotok?
Már több mint egy éve vele vagyok, de tegnap este a legelső nagy szerelmemmel álmodtam, akivel már legalább 3-4 éve nem vagyunk együtt (vele kb. 6 hónapig jártam).
Tudom, hogy nem szeretem, de valamiért még mindig kötődök hozzá. Nem akarnám felkeresni, felzaklatni..stb. Nem is szeretnék vele lenni, illetve már rég nem szeretem őt, de valamiért most eszembe jutott és egész nap ő volt a fejemben. Nem tudom ezt hova tenni. Tényleg szeretem a mostani páromat mindennél jobban.
Annak próbálom betudni, hogy most nagyon nehéz időszakot élek meg, amiben a párom nem igazán segít jelenleg, de az álom miatt eszembe jutott, hogy a korábbi párom milyen sokat foglalkozott velem és talán emiatt párhuzamba helyeztem őket akaratlanul és nem tudatosan.
Történt már valakivel hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!