Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában a szokottnál rosszabb hangulatú vagyok, ami kihat a kapcsolatomra. Mit tegyek? 18L
Nagyon szeretem a barátomat, szerelmes vagyok, de mostanában talán a stressz miatt, talán más miatt, nem tudom, de egyfolytában rossz a kedvem, ha vele vagyok összekapunk mert én csak ülök, semmihez nincs kedvem, és kevesebbszer is szexelünk. Odáig jutottam, hogy inkább így nem akarok találkozni vele, mert nem akarom tönkretenni a kapcsolatomat, mivel, mint már mondtam mindennél jobban szeretem Őt!
Legszívesebben egyfolytában aludnék, fáradt vagyok, nincs kedvem a társasághoz, és már a barátom társaságához sem, mert tudom, hogy úgyis összeveszés lenne a vége. Mit csináljak? Nem tudom mi van velem, lehet a suli miatt stresszelek, vagy a fogamzásgátló hat a hangulatomra ilyen formán, nem tudom. Csak adjatok tanácsot, hogy magabiztosabb legyek, mert mostanában az önbizalmam is a béka segge alatt van...
A válaszokat előre is köszönöm! 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!