Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT TEGYEK? Hogy lehet ezt kibírni? . Ha a szerelem ennél rosszabb akkor nekem nem kell .
Figyelt kérdés
van egy fiú aki tetszik de alig látom,max évente és régen megtetszett és azóta ez folytatódott de már pár éve nem láttam és már szinte csak egy álmot kergetek és nem tudom lezárni mivel nem látom ... nem vagyok szerelmes de sokat jelent nekem :(
hogy tudnám elfelejteni? ez olyan sz a r :'(
15l
2015. nov. 23. 18:32
1/7 anonim válasza:
Szeretnélek lenyugtatni, egy kapcsolat közel se olyan jó mint elképzeled, többet szenvedsz benne majdnem mint nélküle.
2/7 anonim válasza:
"alig látom,max évente " "de már pár éve nem láttam" "15l"
Tehát ez mikor kezdődött, amikor hat éves voltál? Hagyjuk már ezt a tini világfájdalom generálást. Ha jó dolgodban nem tudsz magaddal mit kezdeni, akkor menj el önkénteskedni és segíts olyan embereken, akiknek tényleg gondjuk van. Basszus.
3/7 A kérdező kommentje:
csak,hogy tisztázzuk ... honnan tudod h milyen ember vagyok? igen is szoktam jótékonykodni csak h tudj róla ... erről ennyi. másrészt ugy értettem h kb már 2 éve nem láttam és azelőtt is alig, de valahogy megfogott.
2015. nov. 23. 18:57
4/7 A kérdező kommentje:
és kb 10 éves voltam mikor "kezdődött" de már előtte is ismertem.
2015. nov. 23. 18:59
5/7 anonim válasza:
vándorcirkuszos a srác? legközelebb ha felétek jár csináljon neked gyereket, az majd emlékeztetni fog rá.
6/7 anonim válasza:
Nem ismerlek, a leírtak alapján vontam le következtetéseket. Egyébként pont ezt vártad el amikor idejöttél (megadsz pár infót és adjunk tanácsot), tehát ezért nem jogos reklamálnod. Javaslom zárd le az egészet, vagy tegyél valamit hogy közelebb kerüljetek. Ha várod a sült galambot, az biztos nem fogja megoldani a problémát, csak megkeseríted a saját életed.
7/7 A kérdező kommentje:
én nem reklamáltam csak mondtam :DD és sorry ha valami nem volt egyértelmű. a kérdést meg azét írtam ki hogy hátha van valakinek NORMÁLIS tanács és most a nemnormális választ nem a tiédre értem hanem pl az előtted levőére.
2015. nov. 23. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!