Tisztelettel kérdem! Miért változtatták meg a formátumot. Szerintem ez sokkal rosszabb, mert nem találom a Vallással és hittel kapcsolatos kérdéseket.? Vagy legalább értesitenének mielőtt változtatnak. Üdvözlettel: Molnár Sándorné
Ugyanott található a kategória, csak az egy szinttel feljebb való lépéshez a "főkategóriák" linkre kell kattintani a bal sávban. A keresett kategória helyileg nem került át máshová, ahogy törlésre sem került:
Kultúra és Közösség / Vallás - az oldal bal sávjában kell navigálni hozzá (ez eddig is így működött).
Szép jó napot!
Nem én tehetek róla, de válaszokkal talán szolgálhatok.
Elviekben értesítve nem voltunk, de a Facebook-on tettek ki egy posztot amiben taglalták a mai frissítést.
A vallási kérdéseket ezen a linken elérheti:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas
Nekem sem tetszik, de ahogy látom nagyon sokak felháborodtak, talán ez valamiféle visszajelzés nekik hogy változtassanak a mostanin.
További szép napot!
> Miért változtatták meg a formátumot.
Gondolom az oldal kinézetére gondolsz.
> Szerintem ez sokkal rosszabb
Nem rosszabb, csak még nem szoktad meg. Általános jelenség, hogy minden, ami új, arra az első reakció, hogy a régi jobb volt.
> nem találom a Vallással és hittel kapcsolatos kérdéseket
Ugyanúgy ott van a bal oldali kategória menüben a Kultúra, közösség főkategórián belül a Vallás, illetve a Valláskritika alkategória. Ugyanúgy működnek a kulcsszavak, ugyanúgy működik a kereső is. Ilyen téren nem történt változás.
> Vagy legalább értesitenének mielőtt változtatnak.
Egyrészt miért tennék? Másrészt a GYK Facebook oldalán volt bejelentés, hogy változik az oldal megjelenése és működése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!