Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon itt melyikre gondolt?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú barátommal már nem beszélek. A haverjával viszont a napokban összefutottam.
A fiú barátom mindig kérdezősködött rólam több embernél, magánórán is, hogy mi van velem meg ilyenek. És a haverja mondta hogy bocsássak már meg neki mert látszik hogy "szercsi van". Azaz szerelmes vagy csak kedvel?
2021. márc. 1. 07:43
A kérdező szavazást indított:
Szerelem
Szeretet
22 szavazat
2/4 kisördög1 válasza:
Akarsz tőle még valamit, Te hogy állsz hozzá? Mert ha már semmit akkor hagyd, ha békülnél akkor mond a haverjának hogy lehet esélye még nálad
3/4 anonim válasza:
Beszélj vele haragot tartani nem érdemes és ha neked tetszik akkor pláne békülj ki vele. Engem aki nem érdekel azzal nem foglalkozom még meg se tud sérteni mert lepereg rólam hidegen hagy amit mond.
4/4 Akera0223 válasza:
Mindig gondolj bele: "Én mit mondanék hogyha szerelmes lennék." Ne mindig a saját szem szögedből indulj ki. És ez az élet többi szakaszán is segíteni fog. :D Nem beképzeltségből mondtam csak hogy ezt is tudd. Hogyha így elemzed a helyzeteket akkor egy kicsit jobb is lesz a döntés hozatali képességed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!