Van még itt olyan akinek az astrazeneca oltás óta mindkét válla érzékenyebb lett vagy fáj?
Figyelt kérdés
Az első adagot a bal, a másodikat a jobb kezembe kaptam. Azóta több hét/hónap eltelt amióta először feltünt, eleinte azt hittem csak beképzelem. Mostanra viszont pont mindkét vállam az oltás pontján lett érzékeny még akkor is ha könnyebb súlyt emeleg, emellett néha 1-2 pillanatra nyilal meg hasít is? Mi a fene ez?2021. aug. 20. 17:07
11/12 anonim válasza:
7#-nek írtam
Azért h ne legyen felesleges.. Pénzkidobás, akárcsak a tüzijátékozás is... Egészségügy meg romokban...
12/12 anonim válasza:
Belédment a mikrocsipsz amit Billgéc beléd nyomott az angolokkal összeszőve....
Viccet félretéve én oroszt kaptam, és jó 1-2 hónapig nekem is érzékenyebb volt a vállam, de elmúlt nem kell ráparázni, és bekajálni a sok fotelszakértő hülyeségeit:D idővel el fog múlni, vagy ha nem lehet olyan helyet kapott el a doki aki oltott, ami sérülékenyebb volt számodra. Ne parázz ez a legfőbb, ha továbbra is fenn áll jelezd a házidokidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!