Miért kényszeríti és zsarolja Orbán és bűnbandája a magyar fiatalokat is, hogy oltakozzanak?
Már 12 éveseket akarnak oltatni + kötelező a felsőoktatási és gólyatáborokba is a védettségi ig., ami eleve egy vicc kategória hisz a védettségi nem véd semmitől mintahogy az oltások sem védenek meg senkit.
Feleségemmel együtt én ugyn spunikot kaptam, de 4 hónappal a 2. oltás után elmentünk antitest mérésre.
Beszélgettem az aszisztenssel, aki levette a vérmintát.
Ők nem vezetne nyilvántartást, csak továbbküldik a mintákat, s az emailben kapott eredményt tövábbítják a pácienseknek. A miénk bőven határérték feletti volt.
Elmondása szerint néhány minta kivételével mindenik határérték feletti volt. Ugyanakkor nem tudja, hogy ezek egyáltalán kaptak-e oltást.
ÉS akiknek Pfizertől teljesen leállt a pajzsmirigy működésük (ismertségi körömben is van 2 ilyen) azokkal mi a helyzet?
Gondolom minden birka aláír egy papírt, hogy vállalja a következményeket.
"kötelező a felsőoktatási és gólyatáborokba is a védettségi ig"
Mivel zenés-táncos események minősül, ezért kérik. Egy sima pl. kenu táborba nem kell védettségi.
Az 1.link nem erről szól, úgyhogy az nem releváns.
A 2. nekem új, ami viszont nem új, hogy a fidesz jó szokása szerint az utolsó pillanat után jelent be megint valamit, nyilván azonnal kialakul majd a védelem jövő héten, rögtön az 1.oltás után 2 és fél perccel, ahogy így a hír hallatán rohannak oltani. Az érem másik oldala meg, hogy a gólyatábor amúgy is f...ság, ahhoz van eszük, de aztán majd persze online-ban nyomják a sulit, ahhoz megint lesz.
"Nincs védettség ugyanis az oltottak is fertőzhetnek és el is kaphatják és meg is halhatnak magyarul totálisan értelmetlen beadatni az oltásokat."
Mindegyik oltás így működik, egyik sem véd 100%-ban se a fertőződéstől, se a súlyos lefolyástól. Nem 100%, hanem "csak" 95-99%-ban. Bármelyik ország adatai ezt igazolják vissza (ahol magas az átoltottság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!