Miért kényszeríti és zsarolja Orbán és bűnbandája a magyar fiatalokat is, hogy oltakozzanak?
Már 12 éveseket akarnak oltatni + kötelező a felsőoktatási és gólyatáborokba is a védettségi ig., ami eleve egy vicc kategória hisz a védettségi nem véd semmitől mintahogy az oltások sem védenek meg senkit.
Kérdező minek aggódsz értünk? 🙄
Foglalkozz te magaddal meg az összes oltásellenes.
Undorító amit művelnek. Méghogy nem zsarolás...
Fáj a fogam, de a magán fogorvos lemondta a mai időpontot, mert nem vagyok beoltva. Ennyit az etikus orvosi viselkedésről és arról, hogy nincs zsarolás.
"Fáj a fogam, de a magán fogorvos lemondta a mai időpontot, mert nem vagyok beoltva. Ennyit az etikus orvosi viselkedésről és arról, hogy nincs zsarolás."
Akkor gondolom, hogy tele van a zsebe pénzzel, hiszen magánba nem kötelező.
Ez az oltást zsarolò, az embereket teljes rabszolgává átidomìtò intèzmèny sajnos sokkal nagyobb,egy globálisan működő pènzhatalmi rendszer tevèkenysège.Egèszen egyszerűen egy teljes kontroll alatt állò civilizáciòt akarnak, amit saját kènyük-kedvük szerint irányìthatnak.Meg akarják szüntetni a magántulajdont.Ezt nem is titkolják.Hogy mièrt?
Mert ha semmid nem lesz, csak bèrelni fogod a lakhatòságod, a mindennapi eszközeid, akkor teljesen kiszolgáltatott leszel.Azzal ès úgy zsarolhatnak ahogyan csak akarnak, mindenben be akarnak szabályozni!
Ès tovább megyek.Az egèszsèged, az immunrendszered is teljes kontroll alá kerülne majd!Èn nem èrzem azt, hogy ennyit èrnèk, hogy ilyen teljesen eltorzult szemèlyisègű emberek rabszolgájakènt èljem az èletem.Tök mindegy meddig ès mit mond a mèdia, lènyeg a tettekben van, ès nagyon úgy nèz ki, ezt akarják rákènyszerìteni az emberekre!
Sajnos az emberek többsège csöndben elvan a világában, csak megy az árral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!