Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az igazság az oltásokkal...

Mi az igazság az oltásokkal kapcsolatban? Állítólag több mint 400-an meghaltak az oltás következtében Magyarországon?!

Figyelt kérdés

Sokáig filóztam hogy beadassam valamelyik oltást magamnak, de most már kizárt!

Én is tudok egy esetről a közvetlen ismeretségi körömből aki az oltás következtében halt meg (Astrazeneca)

És egy esetről ahol az oltás után bőrkiütések jelentek meg az illetőn, és a mai napig hol előjönnek hol eltűnnek a kiütések, pedig már lassan fél éve hogy megkapta az oltást.(Pfizer)

Most meg ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=RK_yzo7DA4k

Szerintetek igazak a videóban elmondottak? Mert én már nem tudom hogy mit higgyek..

2021. aug. 16. 22:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
34%

Ezt a kutatást mindenképpen érdemes elolvasni:

[link]

2021. aug. 19. 16:45
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

#31 Én teljesen elfogadom, hogy a kínai vakcina hatásos, de ezt ne nevezzük már elolvasásra érdemesnek.

Alapvetően az összefoglaló áprilisi. Egy forrást tud csak felmutatni a kínai vakcinák mellett és a legnagyobb kérdőjelet, hogy Kína hamisíthatja az oltást/adatokat/jobbnak állíthatja be az oltását/nem törődik a saját állampolgáraival és ezért akár rossz oltást is ad neki, egyáltalán nem cáfolja.

2021. aug. 19. 16:55
 33/37 krwkco ***** válasza:
60%

"Ezt a kutatást mindenképpen érdemes elolvasni:

[link] "

A szerző azt állítja, hogy fel fogja tárni, hogy miért alacsony a bizalom a Magyarországon a Sinopharm vakcina iránt.

És meg sem említi, hogy az oltás magyarországi használatát egy politikusok által hozott kormányhatározat alapján a külügyminiszter engedélyezte. Nevetséges, hogy egy ilyen iromány tudományos elemzésnek próbálja álcázni magát!

2021. aug. 19. 17:59
 34/37 anonim ***** válasza:
24%

31: "de másképp nehéz lett volna kivitelezni a népességcsökkentést."

Miért a chemtrail nem vált be vagy mi?

Huszonvalahány éve is ezzel jöttek, hogy népesség csökkentés folyik. Akkor a chemtrail volt a jó kis téma az interneten mindent tudók körében, de azóta is csak többen lettünk.

Ha meddőség a cél, akkor miért pont a 80 éveseket oltották először és miért nem oltják a nagyon fiatalokat, akik hamarosan nagyobb eséllyel fognak utódokat csinálni mostanában????

2021. szept. 8. 09:01
 35/37 anonim ***** válasza:
33%

34: az a baj, hogy hiába próbálsz észérveket felhozni, semmi nem hat rájuk. Ezt hívják paranoiának, és Dunner-Kruger szindrómának, amikor azt hiszik, hogy okosabbak, mint a szakértok.

Nekem is van az ismerettségi koromben 1 olyan személy, aki nemcsak paranoiás, de még másokat is manipulálni, téríteni próbál. Szerinte a virológusokat és az orvosokat megvették kilóra, közben o vegyészként jobban tudja. Elutasít minden újítást, márpedig ezek az oltások a jovo oltásait reprezentálják. Innentol kezdve, ha elkészül bármilyen oltás, azt nagyobb eséllyel fogják ezzel a technológiával kivitelezni.

Nagyon káros és veszélyes egyes emberek gondolkodása, az onbizalmuk méginkább.

2021. szept. 8. 12:56
 36/37 anonim ***** válasza:
31-es, jézusom, ki írta ezt? Egy óvodás? Nagyon kínos. Ráadásul ezek az oldalak nem felejtenek. Élete végéig a gyerek neve fog megjelenni emellett a fos mellett :D de gáz :D mondjuk emellett szerencsére vicces is :D
2022. febr. 19. 00:15
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Tiltsuk be a honvédséget.

Én ugyanis ismertem olyan katonát akinek el kellett menni háborúba és képzeld nem élte túl.

Úgyhogy követelem hogy tiltsuk be a honvédséget.

2022. febr. 19. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!