Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az igazság az oltásokkal...

Mi az igazság az oltásokkal kapcsolatban? Állítólag több mint 400-an meghaltak az oltás következtében Magyarországon?!

Figyelt kérdés

Sokáig filóztam hogy beadassam valamelyik oltást magamnak, de most már kizárt!

Én is tudok egy esetről a közvetlen ismeretségi körömből aki az oltás következtében halt meg (Astrazeneca)

És egy esetről ahol az oltás után bőrkiütések jelentek meg az illetőn, és a mai napig hol előjönnek hol eltűnnek a kiütések, pedig már lassan fél éve hogy megkapta az oltást.(Pfizer)

Most meg ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=RK_yzo7DA4k

Szerintetek igazak a videóban elmondottak? Mert én már nem tudom hogy mit higgyek..

2021. aug. 16. 22:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
14%

Ahh, sosem gondoltam, h arra fogok vagyni, barcsak falun elnek😒

Bar Okorapatinal kedvet kaptam hozza.

2021. aug. 17. 19:47
 12/37 anonim ***** válasza:
8%
Oltás nélkül meg kb 1 millión meghülyültek, ez jobb?
2021. aug. 17. 21:13
 13/37 anonim ***** válasza:
91%
Miért hülyült volna meg bárki is oltás nélkül? :D Én pont az oltottakat látom meghülyülni, elég nagy számban. Oké, a Gődényista, Bill Gates, chip konteós oltatlanok más téma, de azért nincsenek annyian, mint az oltott "hülyék". Ha már így fogalmaztál.
2021. aug. 17. 21:26
 14/37 anonim ***** válasza:
9%
Dehogy nincsenek, még keveset is mondtam. Nem kell ahhoz chipekben hinni, hogy hülyeségeket beszéljenek össze 0 ismerettel.
2021. aug. 17. 21:30
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez elmondható az oltottak egy jó részéről is, csak a fizetett propagandisták szövegeit majmolják. :) Szóval ilyen téren irreleváns a felvetésed.
2021. aug. 17. 23:07
 16/37 anonim ***** válasza:
7%

#15 Talán az a különbség, hogy az egyik oldal mellett olyan orvosok állnak, akik racionális érveket hoznak fel az oltások mellett.

A másik oldalon is vannak orvosok, de a kérdések végén nagyon gyakran globális összeesküvés-elméleteket kezdenek el magyarázni (a világ vezetői összefogtak, hogy mindenkit beoltsanak és meddővé tegyenek, miközben igaziból nem is kötelező az eü-n kívül az oltás, most már oltásigazolvány nélkül lehet szórakozóhelyekre járni stb.).

2021. aug. 17. 23:17
 17/37 anonim ***** válasza:
88%
Oltás ellen is van jó pár racionális érv, nem összeesküvés elmélet meg miegyéb. Nem vagyok virológus de a valódi, tényeken alapuló (és nem a statisztikából összehámozott) tapasztalatokat, észrevételeket összegezve arra jutottam, hogy engem semmilyen "szakember" nem tud meggyőzni az oltás hasznosságáról a covid kapcsán. Én nem nézek Gődényt (azt sem tudtam amúgy, hogy ki az, gyk-s kérdések alatt láttam párszor, rákerestem már), nem hiszek ilyen szintű konteókban (Bill Gates - chip, emberirtás stb. - persze attól lehet, hogy van valamelyiknek valóság alapja), szimplán látom, hogy van egy vírus, amely nagyon kis százalékban okoz súlyosabb problémákat és van egy oltás, amely bár a vírus és annak terjedése ellen nem véd, csak talán segít abban, hogy ne legyen a fertőződésnek súlyos kimenetele (ami innentől kezdve egyén immunrendszerétől függő, nem az oltáson múlik). Cserébe okozhat (és sajnos okoz is szép számban) kellemetlen mellékhatásokat. Innentől mindenki dönthet, hogy mit vállal be (vagyis jó lenne csak hát közvetlen/közvetve kényszerítenek szépen lassan mindenkit az oltásra).
2021. aug. 18. 00:21
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
Ez a Toroczkai is hülyébb a sokévi átlagnál...
2021. aug. 18. 00:53
 19/37 anonim ***** válasza:
65%
Ennél sokkal többen, de ezt eltussolják, mint ahogyan a mellékhatásokat is. De a facebookon vannak csoportok, és elég borzalmas tapasztalatokat írnak, tehát a probléma igenis létezik, mégha azt a látszatot is akarják kelteni, hogy a vakcinák totál boztonságosak.
2021. aug. 18. 08:37
 20/37 anonim ***** válasza:
79%

#19 A facebookon arra is vannak csoportok, hogy hogyan gyógyítsuk citromlével a rákot kemoterápia helyett. És van aki szerint működik.

És tudod, hogy valamelyik évben a legmagyobb példányszámban eladott eszköz a DVD visszatekerő volt.

Az, hogy sokan állítanak valamit, még nem teszi igazzá.

Statisztikailag nem nőtt a megbetegedések száma (a menstruációt leszámítva, ami fél évig akár normálisan is ugrálhat az oltás után), nem halnak meg többen, sőt. Bármilyen furcsa, a covid oltás után egy hónappal jelentkező áttétes rák nem alakulhatott ki egy hónap alatt. Előjöhettek a tünetek, de ha tényleg rákot okoz, akkor azt nem fogjuk látni évekig.

2021. aug. 18. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!