Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szóltok hozzá? Részletek lent

Mit szóltok hozzá? Részletek lent

Figyelt kérdés

Ma voltam egy rokonom meglátogatni egy vidéki kórházban.

A kórház felé fül tanúja voltam egy beszélgetésnek:

Dolgozó: [nevetve] Hát szeptember elsején meg kirúgnak

Ismerős: [döbbent meglepődéssel] De miért?

Dolgozó: Mert nem oltatom be magam

Ismerős: Nem is akarod?

Dolgozó: Nem

A többi részét nem hallottam, mert elhaladtam mellettük.

Egy egészségügyi dolgozó inkább kirugatja magát, mint beoltatná?

Mi a véleményetek?

2021. júl. 30. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én meg azt tapasztaltam hogy már a kórházak is azt hiszik mindenkinek van védettségije.

Budapesti kórház

Viszem hozzátartozómnak a csomagot csak a portáig mivel tudom hogy nem lehet felvinni. Mondom xy nak hoztam csomagot. Portás hát de már be lehet vinni már nincsenek korlátozások. Ok. Kérdem védettségi nélkül is fel lehet vinni? Ja nem azt már nem.. Mondom ok, akkor mást nem tudok csak portán hagyni. Erre hát igen igen de ő nem tudja felvinni napokig is ott lehet hogy nővérnek nem tudok szólni? De megpróbálok szólni nővérnek, erre huhh hát inkább ne mert sok dolguk van ők se tudják felvinni.

Előtte meg a portás mert a héten hét elején vittem még be csomit azt mondja hogy előbb utóbb kelleni fog az oltás mert a kórház területére se léphetek be. (Erre írtam betegjogi képviselőnek, nem így van szerencsére, a portáig be lehet menni).

Az egyik kórháznál ezt nagyon jól kezelik, ugyanaz az a kórház másik telephelye meg nem tudja ezt kezelni.

Hát azért jelzem a kórház igazgatónak.

Értem én hogy szabály de én betartom s ők nem mert nincs elég ember s nekik nem is ez a feladatuk amit megértek.

De akkor miért nem jelzik a kormánynak hogy nem a csomaghordás a feladatuk?Lehetne.

S ebben a logikátlanság csak az hogy mehetek kocsmába, szállodába, moziba, színházba de 5 perc látogatásra maszkban, lázméréssel,kézfertőtlenítve nem.

Értem

S az oltást így se fogom felvenni mert mire megkapnám a védettségit addigra hozzátartozóm kijön úgyhogy pech.

Most ezek az eüs dolgozók akik nem hagyják magukat elmennek még kevesebben lesznek. Lassan nem lesz orvos, ápoló aki ellátja a betegeket.

2021. aug. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!