Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik még nem oltatták magukat,...

Akik még nem oltatták magukat, tervezitek, hogy nyáron beadatjátok magatoknak a vakcinát?

Figyelt kérdés

Ha nem kéritek az oltást, annak mi az oka?

Nagyon valószínű, hogy jön ősszel a 4. hullám.

2021. máj. 31. 21:17
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
98%
legyen igazad a nő egy hisztérika volt, a soför meg az oltás utáni harmadik napon sugárban hányt 2 napig, és négy hete szédül, biztos mástól van, Nekem akkor se kel, csak ne baszogassák az oltatlanokat miattuk van minden.Több millió ember sose volt oltva influenza ellen, mégse őket okolták, mutálódik az influenza.Ebben egyetértünk gondolom.
2021. jún. 3. 12:46
 42/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Felelősségem tejles tudatában döntöttem úgy, hogy nem kívánok ebben részt venni. Van pár aggályom, nem vagyok "tagadó" és "ellenes" semmivel kapcsolatban, csak az aggályaim amik megvoltak, nem változtak csak azért, amiért egyre többen szajkóznak valamit. Eléggé furcsálom eleve ezt a gumiszabályt, hogy nem kötelező, de a qrvanyámat ha nem adatom be. Illetve az aggályaim pont ugyanazok, ami miatt nem merik kötelezővé tenni.
2021. jún. 19. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!