Beadatjátok az influenza elleni oltást?
Figyelt kérdés
..es a gyerekeknek?2020. nov. 4. 10:28
2/17 anonim válasza:
Dehogy adom! Inkabb a napi C-vitamin adagot valasztom. Nem emlekszem, hogy mikor voltam utoljara beteg.
3/17 anonim válasza:
Ha nem fogyott volna el az oltás a körzeti orvosnál, beoltatnám magam, és az egész családot. Én se emlékszem, mikor voltam utoljára influenzás, évek óta felveszem az oltást. És így nem is fertőzök meg senkit.
4/17 anonim válasza:
A legbetegebb családtag megkapta. Még ketten akarták, nekik öt nappal később már nem jutott. Persze, elvileg jön még. Valamikor, valakinek. Gyógyszertárak meg ugye nem árulják, hiszen mindenkinek ingyenes:D
5/17 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Ismerős közül aki beadatta, utána olyan beteg volt, mint még soha.
6/17 anonim válasza:
Egyébként létezik gyereknek adható influenza elleni oltás. A mi gyerekünk már óvodás korában is kapott.
7/17 anonim válasza:
Soha nem tettem, de nem is voltam beteg, most sem fogom.
8/17 anonim válasza:
Csak a koronásat vagyok hajlandó beadatni a többire nyájimmunitásom van.
10/17 A kérdező kommentje:
Én be szeretném de elfogyott..pedig állítólag van elég.
A gyerekorvossal beszeltem hétfőn ott is elfogyott.
2020. nov. 4. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!