Beadatjátok az influenza elleni oltást?
Figyelt kérdés
..es a gyerekeknek?2020. nov. 4. 10:28
11/17 anonim válasza:
Én azért nem, mert nem vagyok kockázati csoport, és fogytán az oltóanyag. Gyerekem nincs, de szüleimet próbálom elzavarni, mert szívbetegek és idősek mindketten (nem egy háztartásban élünk, különben magamnak is beadatnám miattuk).
12/17 anonim válasza:
Engem a munkahelyemen minden évben kötelezően beoltanak,de nem bánom,mert nem is szoktam soha beteg lenni. Mostmár akkor is beoltatnám magam ha nem lenne kötelező.
13/17 anonim válasza:
Sosem tettem, nem is fogom. Nem vagyok beteges fajta, influenzás húsz éve voltam először és utoljára. Egyébként sincs értelme, az influenza annyira változékony, hogy mire körbeér a Földön, máris fejleszthetnek új vakcinát az új mutációjára.
15/17 Salx Narval válasza:
Erős orvosi ráhatásra ( krónikus betegségeim miatt) évek óta kapom, nálam nem váltott ki semmilyen negatív hatást. Meg sem kérdezett a doki csak utólag mondta, hogy mit is adott. Az az igazság hogyha nem erőltetik, magamtól eszembe sem jutott volna mert utoljára gyerek koromban voltam influenzás most 55- vagyok. Kiskorú gyermekem már nincs de ha még az lenne csak indokolt orvosi ajánlásra oltatnám be.
16/17 anonim válasza:
Legalább 30.éve oltatom magamat. Eddig soha nem kaptam el az influenzát. Ma kaptam meg az oltást, semmi mellékhatása nincs.
17/17 anonim válasza:
Az 5-ös, és 9-es választ le lehet pontozni, de én is azon az elven vagyok, hogy nem. Eszemben sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!