Akik még nem oltatták magukat, tervezitek, hogy nyáron beadatjátok magatoknak a vakcinát?
Ha nem kéritek az oltást, annak mi az oka?
Nagyon valószínű, hogy jön ősszel a 4. hullám.
#11-es!
Gondolom jelentette valaki a hozzászólást, sokat nem vesztettél vele sokat mindenesetre, az arra adott válaszom, nekem is eltűnt, pedig normális stílusban írtam.
#14-es!
#15-ös!
Szerinted az állatorvosi illetve orvosi egyetemeken nincsenek virológusok, víruskutatók?
Komolyan mondom ez a szándékos félretájékoztatás:
"kutatási terület Állatorvosi járványtan, állatorvosi virológia, immunológia, mézelő méh betegségei, emlős- és madárfajok vírus okozta betegségei"
Definiáld a 4. Hullám fogalmát, mert anélkül nehéz megjósolni.
Az már hullám, ha a mostani 2-300 napi fertőzésről felmegyünk 6-700 körülre? Meg mondjuk lesz párszáz kórházban ápoltból 1000-1500?
Mert ha igen, akkor ilyen lesz ősszel.
De 12000 kórházban kezelt meg napi 15000 fertőzött kizárt, hogy legyen ilyen átoltottság mellett.
Nem várható ilyen mutáns. Ez nem egy influenza, hogy minden évben más oltás kell rá.
Nem tervezem az oltást. 22 éves, kiegyensúlyozott életet élő, változatosan étkező lány vagyok. Nem emlékszem, hogy elkaptam volna a vírust, de az antigén gyorsteszt alapján van valamennyi ellenanyagom.
Rengeteget jártam-keltem, utaztam akkor is, amikor számok jócskán az egekben voltak. Jelenleg is 2 munkahelyen dolgozom diákként, ahol bőven találkozom emberekkel, a maszkot -ha tehetem- leveszem, mert sokszor zavaró. Az utcán eddig sem hordtam, bár nem gondolom, hogy egy egyszerű kis pamut maszk megvédene bármitől is.
Töltöttem már napokat egy légtérben covidos beteggel (egy rokonommal, akiről akkor még nem tudtam, hogy pozitív), de nem észleltem magamon semmit. A családtagjaim nagy része be van oltva, de itthon nem nagyon téma az oltás, nem hogy nem forszírozzák - nem is beszélünk róla különösen.
Ha bármi panaszom lenne, szövődmény, ilyesmi a covid kapcsán, vállalnám magamért és a döntésemért a felelősséget. Aki pedig szerette volna, már megkapta a vakcinát. Azok pedig, akik egészségügyi okból nem kaphatják meg, szerintem vigyáznak magukra annyira, hogy nem én -és mások, akik szintén nem kérik ag oltást- fogom/fogjuk őket megfertőzni.
#16!
Ez egy értelmes felvetés, ami igazán fontos, az az intenzív osztályon kezeltek száma, illetve a lélegeztetőgépen levőké.
Először azt mondták, hogy az egészségügy kb 1000k lélegeztetett embert bír el, aztán ez változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!