Akik még nem oltatták magukat, tervezitek, hogy nyáron beadatjátok magatoknak a vakcinát?
Ha nem kéritek az oltást, annak mi az oka?
Nagyon valószínű, hogy jön ősszel a 4. hullám.
"Az oltás második adagjától számított 30 napon belül pedig 121 alkalommal jelent meg ez a betegség az 5,04 millió vakcinázottból, közülük hatvannak háttérbetegsége is volt. A szívizomgyulladás miatt viszont a legtöbb beteg legfeljebb négy napig volt kórházba, és 95 százalékuknál csak enyhe tünetek jelentkeztek."
A másik veszély még a vérrögképződéses dolog volt a Jansennél és az Astránál, de ezek is és a szívizomgyulladás is olyan ritkán fordulnak elő, hogy szerintem annak az esélye, hogy elkapom a vírust és az tesz bennem jelentősebb kárt nagyobb, mintha az oltástól lesz valami nyavalyám.
Én így gondolkodtam, most tavasszal azért nagyon nagy esélye volt annak, hogy az ember megfertőződik..
Saját magadnak mondasz ellent. Csak neked tűnik gyorsan mutálódó vírusnak, azonban korántsem az, mondjuk egy kalicivírushoz vagy influenzához képest.
Nem véletlen, hogy a sajtó mindig felkapja, hogy "tripla mutáns" "tripla-dupla-mega dél-kongói mutáns" és hasonlók, de eddig úgy néz ki, hogy a vad (wuhani) vírust világ szinten a brit és az indiai variáns tudja kiszorítani, lokálisan pedig előfordul a brazil és dél-afrikai mutáció.
Az utóbbi kettő azért nem tud domináns lenni, mert egyszerűen nem annyira fertőzőek, mint a brit vagy indiai.
A sajtó beharangozza a mutánsokat, hogy ilyen meg olyan veszélyes, aztán rá 2 hétre kijönnek a vizsgálati adatok, hogy mindegyik vakcina véd ellenük. Az, hogy most 80 vagy éppen 70%, az szinte mindegy, amíg a kórházba kerüléstől megvéd. (A szezonális influenza oltás 40-60% hatásos amúgy).
34 es 2078 nyarán, ez jó, én is szeretném ha akkor beadnák 108 éves leszek,lennék.
30 as Elárulom ha nem tudnád az influenza évente kétévente ha mutálódik, míg ez a sz.r 1 év alatt 5.6 szor. Vagy 6-7 féle változat van kaptak rendes neveket is.Persze kijönnek a vizsgálatok, hogy jó véd a vakcina, fura is lenne ha más jönne ki mikor a háttérben milliárdok mozognak. Ha lesz is annyi eset, mint a nem beoltottaknál, azt eltusolják, mint ahogy a mellékhatásokat elbagatelizálják, vigyorogva, a társadalom érdeke bla-bla. Ne csak nézz láss.
#35-ös!
"Ha lesz is annyi eset, mint a nem beoltottaknál, azt eltusolják, mint ahogy a mellékhatásokat elbagatelizálják"
Szerintem ezt nem lehet a mai világban elbagatelizálni, ha nem működik egy vakcina sz ki fog derülni.
"Minap a boltban az előttem álló nő, maradjak 3 m távolságban tőle mert szédül az első oltás óta, másodikat nem kéri. Soför 50 éves 4 hete szédűl, eleinte hányt is,dolgozni nem tud, orvos széttárja karját"
Ezek felületes infók, nem tudok semmit ezeknek az embereknek az egészségi állapotáról. Nem lehet készpénznek venni, hogy az oltóanyag okozza a szédülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!