O- ás vércsoportúak és COVID- 19 találkozása. Mik az eddigi tapasztalatok, más 0- ást is valahogy kikerülte ez a fránya vírus vagy nekem volt eddig szerencsém annak ellenére, hogy több ismerősöm elkapta és sajnos volt, aki kórházba is került?
A- vagyok. Anyám szintén, apám A+, tesóm A+, férjem 0+, gyerekem A+, apósom 0+. Senki sem volt beteg évek óta, se ezzel, se mással.
Ezt a vércsoportos dolgot már többször is megcáfolták.
"más 0- ást is valahogy kikerült ez a fránya vírus?"
Én 0 RH+ vagyok. Május 21-ig nem voltam beoltva és mégsem voltam COVID-os.
Azért, mert ilyen a vércsoportom.
Vagy amiatt mert az emberek közelében maszkot hordtam és távolságot tartottam? Nem, ez hülyeség! A vércsoport miatt volt!
0- vagyok. Beteg voltam tavasszal, Covid, bár csak gyors teszt volt. Elég beteg voltam, kórház nem volt, túlélhető, bár piszok rossz és megterhelő.. Párom A+ beteg volt, enyhébben. Gyerekeink, van 0-ás, és van A-s is, nem voltak szerencsére betegek!
Szóval itt összefüggés nincs sztem, max az, hogy kevesebb kerül kórházba. De ez biztos, hogy immunrendszer, bélflóra kérdése, plusz, hogy előtte milyen vírusokkal talákozott az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!