Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fogorvosnál megfertőződni? In...

Fogorvosnál megfertőződni? Influenza, covid..

Figyelt kérdés

Fogtömés után két nappal nagyon durván lebetegedtem, influenzás lettem, 10 éve nem voltam ilyen sz@rul.

Ez még nem is lenne gyanús, de pár éve anyósom és férjem szinte biztos hogy ugyan ennél a dokinál fertőztek meg coviddal. Mindkettő hozzá jár, egymással nem találkoztak hetek óta, csak a dokival. Meg anyós pont a járvány miatt máshol nem járt.

Szóval egyébként gyakori az ilyen, a szájban való intenzív beavatkozásnak köszönhetően, vagy az ottani higiénia nem megfelelő?

Amúgy szeretünk hozzá járni nagyon ügyes, kedves...

tegnapelőtt 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Már benned volt a vírus.
tegnapelőtt 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
A lappangás hosszabb, mint 2 nap.
tegnapelőtt 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha járvány van éppen, akkor bárhol összeszedhető és felteszem a szájban lévő sérülések megnövelheti az esélyt a fertőződésre.
tegnapelőtt 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!