O- ás vércsoportúak és COVID- 19 találkozása. Mik az eddigi tapasztalatok, más 0- ást is valahogy kikerülte ez a fránya vírus vagy nekem volt eddig szerencsém annak ellenére, hogy több ismerősöm elkapta és sajnos volt, aki kórházba is került?
Figyelt kérdés
Azóta már megkaptam mindkét oltásom is, de még van pár nap a teljes védettségig. Nem tudom, hogy van- e valahol komolyabb kutatás a 0- ás vércsoportúak és COVID-19 fertőzöttségről, de kíváncsi lennék egy ilyen kutatásra, személyes tapasztalatokra, mivel én is 0- ás vércsoportú vagyok.2021. máj. 29. 05:55
21/21 simad válasza:
20 as hát az hogy a who valakinek a zsebében van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!