Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nátha,orrfolyás. Milyen...

Nátha,orrfolyás. Milyen gyógyszer hatásos rá? Nehezen akar elmúlni.

Figyelt kérdés

Nagyon rég voltam megfázva,idejét sem tudom mikor. Most sikerült a napokban. A nátha,orrfolyás nehezen akar abba maradni. Iszom az Aspirin complexet,de itt most eddig nem sokat segített. Teákat is iszok (hárs,kamilla,gyömbér stb...),azok sem osztanak szoroznak. Inhalálok is,ahogy lehet.

Valami hatásos szer van erre,vagy csak kivárni tudom,hogy magától elmúljon?

tegnapelőtt 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Nekünk a Rubophen italpor szokott segíteni.
tegnapelőtt 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Náthára nem találsz gyógyszert. Pihenés, sok folyadék, és esetleg orrspray, ha nem kapsz az orrodon keresztül levegőt. Tüneti kezelésnek még jó lehet a NeoCitran.
tegnapelőtt 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Estére antihisztamin (cetirizin), csökkenti a nyálkahártya duzzanatát,álmosító hatása is van. Orrspray ,ahogy az előttem szóló is írta.
tegnapelőtt 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Antibiotikum
tegnapelőtt 09:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Orrsprayt azt kerülöm,ha nagyon bedugulna,akkor „Nozi stift” vagy inhalálók,az segít valamelyest. Orrspray elég nekem parlagfű szezonkor,akkor is egy komolyabbat kell használnom.

Neo citrant fogyasztom esténként,bár nem minden estén. Álmosít az biztos,mást nem vettem észre. Folyadékot igyekszem fogyasztani rendszeresen,folyamatosan.

Rubophent még kipróbálom majd,nagyon régen mintha az hatásosabb lett volna ilyen nyavalyákra,meglátjuk most.

Köszi az ötleteket.

tegnapelőtt 10:33
 6/9 anonim válasza:
0%

Blokkolt nózi kapszula. Én ezt szedem és bevált.

[link]

Esetleg kombinálhatod Blokkolt nózi sprével.

[link]

tegnapelőtt 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Aki lemínuszolta az 1-es válaszom, elárulná miért? Nekünk mindig jó volt, akkor mit kell ezen leszavazni? Komolyan érdekel. Nektek nem vált be? Vagy sohase próbáltátok, csak minden amit más ajánl, az szar szerintetek, mert a ti szavatok számít csak?
tegnapelőtt 12:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,ne törődj vele. Lehet nem az itteni válaszadók szavaztak le (és nem csak a te válaszodat),hanem szokás szerint az oldalon valaki vagy valakik unatkoznak és random nyomogatják a piros X-et...
tegnapelőtt 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező lehet csak random nyomkodók, csak tényleg kiváncsi voltam, hogy a termékre irányuló volt-e a leszavazás.
tegnapelőtt 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!