Ha Izraelben bevált hogy a boltba is csak védettségivel lehetett menni és visszaszorult a járvány akkor itt miért nem vezetik be ? Félelmetes ahogy tele volt a tesco
Nem gyakorlatilag nincsenek ilyenek mindenki oltható maximum nem ugyanazzal. Egyedi eset lehet tízmillió az 1hez hogy mégsem azonban annak ez a legkisebb baja hogy vásárolhat e.
Nem rám kell hallgatni hanem az orvosokra tudósokra és a miniszterelnök úrra. Oltás nem oltás téma lezárva. A kérdésre várom a választ. De majd elküldöm a miniszterelnök úrnak is hátha megválaszolják.
Jajj te ilyen fityeszes 🐑 vagy
Gondolhattuk volna🤦♀️😂
Néha nem tudom eldönteni, hogy valaki csak trollkodik, vagy tényleg ekkora kretén.
Egyébként be vagyok oltva.
#11:
"Nem gyakorlatilag nincsenek ilyenek mindenki oltható maximum nem ugyanazzal"
Maximálisan oltáspárti vagyok, de ez nem igaz!
Személyesen ismerek több olyan daganatos beteget, akiknek a kezelőorvos azt mondta, csak a kezelések vége után olthatók, ami sok esetben több hónap!
Én szerencsés vagyok, olyan a kezelésem, hogy két ciklus közt a pihenő időszakban fel tudtam venni. Sokan megtehetik, de nem minden kemoterápiás szer mellett tehető meg!
Még nálam is kérdéses, hogy az ismétlő mehet-e, mivel olyan nem várt oltási reakciók lettek a betegségemből és a kezelésemből adódóan, hogy az ismétlővel lehet, hogy nekem is meg kell várnom a kezelések végét.
Persze, mindenki oltható, legalábbis egyszer biztosan...
Félelmetes, hogy tele van a Tesco? Hát ne menj oda még te is, támogasd inkább a kis boltokat, hazai vállalkozásokat.
Amúgy megsúgom, nálunk is visszaszorult a járvány, ahogy szinte mindegyik európai országban.
Hagyd már rá! Nem látod hogy nem tudja a választ, csak a betanult szöveget fújja? Pedig nem túl bonyolult kérdés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!