Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg káros az oltás?

Tényleg káros az oltás?

Figyelt kérdés
Sok mindent lehet olvasni az interneten és sok rossz dolgot lehet hallani ismerősöktől is róla (halálesetek, rosszullétek). Ti tapasztaltatok valamit? Szerintetek tényleg káros lenne? Népirtás?
2021. máj. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
92%

Modernát kaptam tegnap délelőtt, késő estétől az oltás helyén izomfájdalom, ma este már érzem, hogy ez is kezd elmúlni. Mást nem tapasztaltam.

28F

2021. máj. 13. 20:42
 22/43 anonim ***** válasza:
91%
En mar voltam covidos, 26 evesen is elegge megszenvedtem. Utana meg tobb honapig kinlodtam a post coviddal. Amint volt lehetosegem beoltattam magam. Astrat kaptam, 2 napig volt oltasi reakciom. De tobbet nem akarok olyan beteg lenni, mint tavaly novemberben. :)
2021. máj. 13. 20:48
 23/43 anonim ***** válasza:
4%
Megírták már tavaly tudósok, hogy az igazság az oltásról az, hogy felesleges, amíg nem vagy beteg. Tetanuszt se azelőtt kapsz, mielőtt belédszúródna egy szög. Fájdalomcsillapítót se kezdesz el szedni minden nap, hogy ha 4 év múlva elkezd fájni a fogad akkor ne fájjon. Ha beteg vagy, kapsz egy oltást, ami 2 hét alatt ürül a szervezetedből a vírussal együtt, és helyreállítja a szervezeted. Ez ennyi lenne.
2021. máj. 13. 21:00
 24/43 anonim ***** válasza:
93%

Te nagyon hulye vagy... nem hallottal meg vedooltasrol? Gyerekkent esetleg te nem kaptal elore oltast, hogy ne legyel beteg?

2021. máj. 13. 21:08
 25/43 anonim ***** válasza:
7%
24, védőoltás nincs, oltás van. Az oltás mire jó, ha nem véd? Ha nem antiszérum? Na látod. Láss már át rajta kérlek, az egész csak a gyógyszeripar biznisze. Gyerekként nem választhat az ember, éppen erre a választási lehetőség hiányára alapoznak.
2021. máj. 13. 21:30
 26/43 anonim ***** válasza:
91%
25-ös, nagyon butyuta vagy :(
2021. máj. 13. 21:33
 27/43 anonim ***** válasza:
65%
Nem mellesleg az oltások jók AZUTÁN, miután lejárt a tesztidejük. Jelenleg a covid vakcinák 2023 áprilisáig tesztként futnak, és az engedélyt se kapták meg, hogy vakcinák lehessenek, csupán vészhelyzeti engedéllyel vannak jelen.
2021. máj. 13. 21:34
 28/43 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként mindenkinek saját döntése, itt csak a világ döntött rosszul. Spanyolnátha súlyosabb volt, mégis vakcinák nélkül 2 év alatt lezajlott. Hogy mi lesz a jövőben? Azt még senki se tudja. Majd 1 év múlva már tisztábban lát mindenki.
2021. máj. 13. 21:44
 29/43 anonim ***** válasza:
88%

"Majd 1 év múlva már tisztábban lát mindenki"

Reméljük te is beiratkozol az iskolába és te is tisztán látsz majd, mert elég ostobának tűnsz

2021. máj. 13. 21:58
 30/43 anonim ***** válasza:
88%
#28 te nem tudod hany millioan haltak bele a spanyolnathaba.Tobb millio ember halt bele. Vilagszinten akar 50 millioan belehallhattak. Ami az akkori lakossaghoz kepest borzalmas.
2021. máj. 13. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!