Tényleg káros az oltás?
Figyelt kérdés
Sok mindent lehet olvasni az interneten és sok rossz dolgot lehet hallani ismerősöktől is róla (halálesetek, rosszullétek). Ti tapasztaltatok valamit? Szerintetek tényleg káros lenne? Népirtás?2021. máj. 13. 18:27
1/43 anonim válasza:
Sinopharm-ot kaptam. Az ég világon semmi bajom, de még tünetem se lett tőle.
20/F
2/43 anonim válasza:
Mind a ketten sputnikot kaptunk. Egy-két napig enyhe izomfájdalom a szúrás helyén.
73/F
3/43 anonim válasza:
Hiteles információt nem fogsz arról találni, hogy károd lenne, csak szennylapok terjesztik ezt és hozzá nem értő ismerősök
4/43 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy azok a “hozzá nem értő ismerősök” közé orvosok is tartoznak.
2021. máj. 13. 18:38
5/43 anonim válasza:
Pfizert kaptam én is (24F) és apum is (69F), mindkettőnknek csak gyenge izomfájdalom volt a szúrás helyén. Semmi extra, én elégedett vagyok a mellékhatásokkal.
6/43 A kérdező kommentje:
*azokhoz
2021. máj. 13. 18:38
7/43 A kérdező kommentje:
Es nem féltek, hogy később súlyosabb tüneteitek lesznek?
2021. máj. 13. 18:39
8/43 anonim válasza:
Nem. Amikor a kutató biológus (azt hiszem doktori végzettsége is van) ismerősöm ott ült velem szemben a Pfizeres napon az oltás utáni megfigyelőben, akkor a legutolsó kételyem is elszállt. Ha valaki tisztában van a döntésével, akkor az Ő és 100%-ig megbízok benne.
#5 vagyok
9/43 anonim válasza:
Dehogy voltak orvosok. Mellesleg ebben a gyógyszerészek az illetékesek, nem idős háziorvosok, akik mikor orvosira jártak, még s DNS szerkezetét sem ismerték, nem hogy PCR-al dolgoztak volna, mint spec. mi egyetem 1. évében már
10/43 anonim válasza:
Háziorvosomat teganpig hárman hívták fel komolyabb utóhatásokkal. Egynek 38 körüli lázza volt, kettőnek erősebb izomfájdalma a szúrás helyén.
38 fölött lázcsillapítót javasolt, izomfájdalomra hidegvizes borogatást. Nem hívták vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!