Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltástól lebénult a szomszé...

Az oltástól lebénult a szomszédom arca?

Figyelt kérdés
A szomszédom már túl van mindkét oltásán. (Astra Zeneca) A második oltása után feldagadt az arca, folyt a nyála, a könnyei, majd lebénult az arca. Volt neurológusnál, és semmilyen neurológiai rendellenességet nem mutattak ki nála. Azt mondták neki, az oltás okozza, és majd!!! elmúlik neki. Azt is mondták neki, rengetegen vannak akik oltás után hasonlóan járnak, csak nyilvánosságra ezek sosem fognak kerülni. A szomszédom kb tegnap kezdett el újra úgy ahogy beszélni, és elkezdte érezni az arcát. Ilyenekről miért nem világosítják fel az embereket? Miért nem hangsúlyozzák hogy bizony nem normális reakciók is lehetnek az oltás után?
2021. máj. 8. 08:17
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
2021. máj. 8. 20:03
 32/42 A kérdező kommentje:
Szoval de, biztos kamu hiszen orvosi szaklapok is írnak róla... kamuzás előtt nézz utána!
2021. máj. 8. 20:04
 33/42 anonim ***** válasza:
77%
Úgy bírom, hogy bármi negatív dolog megjelenik a Pfizerről, vagy törlik, vagy tagadják. Pedig a hülye is tudja, hogy csak az okoz bénulást, a többi nem. És kimondottan gyakran. Csak Pfizernél hallottam és olvastam ilyenről. Erre persze ebben a cikkben tagadják...jó sok pénz van mögöttük, ennyi, jó a marketing.
2021. máj. 8. 20:47
 34/42 anonim ***** válasza:
52%

Hat akkor ne oltassatok. Azt mondjak aki nem oltat, elobb v utobb el fogja kapni a virust, lesz termeszetes vedettsegetek. Nalam pont az van, amit 17-es irt, ugyan enyhe tunetekkel estem at a viruson, de azota alig-alig van szag es ízérzekem. Valaha helyrejon? Ki tudja. Egyre inkabb azt olvasni, hogy ez idegrendszeri karosodas :/

Ha most a betegseg elott allnek es valaszthatnek, inkabb az oltast valasztanam, mint ezt.

2021. máj. 8. 21:33
 35/42 anonim ***** válasza:
34, mióta tart fenn? Próbálj meg ráoltani, hátha visszajön. Elkapni zsákbamacska, vagy átesik rajta az ember és megmarad a szaglása és van természetes védettsége, vagy elmegy a szaglás, az bajos, oltással meg ki tudja mik jönnek majd elő, virág nyílik a fejeden, stb. Röviden, tömören: egyik se jó, ezért beszélnek az emberek még mindig róla.
2021. máj. 8. 21:56
 36/42 anonim ***** válasza:
13%
#30 Onnan is látni, hogy összevissza kamuzol, hogy a kérdésben még Astra Zenecaról volt szó, most meg már Pfizerről beszélsz. Gyenge próbálkozás, de láttuk már, hogy a gődénybirka rémhírterjesztők mindig belekavarodnak a mondandójukba.
2021. máj. 8. 23:06
 37/42 anonim ***** válasza:
35. Marcius eleje ota tart. Oltani meg semmikepp nem szeretnek, majd kb julius korul.
2021. máj. 9. 00:36
 38/42 A kérdező kommentje:
36-os mondtam hogy rosszul emlékeztem. Viszont teljesen mindegy neked amúgy is nem? Lényeg hogy lekamuzhasd aztán húde okosat mondtál, és még a tényeket (cikk) sem fogadod el.
2021. máj. 9. 08:03
 39/42 anonim ***** válasza:
A Biontech tudósnőjének is úgy tűnik, mint ha le lenne bénulva a fél arca (egyik oldalon nem mozdul a homloka, szája, szeme), lehet benne valami.
2021. máj. 12. 22:15
 40/42 anonim ***** válasza:

Az arcbénulás a Pfizertől van, a többiről nem hallottam hasonlót.

Az uniós döntéshozó korrupt, az ellenzék megy az Unió után, a kormány pedig senkit sem akar lebeszélni egyik oltásról sem, különben vége "az ellenzék oltásellenes" kampányának.

2021. máj. 13. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!