Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltástól lebénult a szomszé...

Az oltástól lebénult a szomszédom arca?

Figyelt kérdés
A szomszédom már túl van mindkét oltásán. (Astra Zeneca) A második oltása után feldagadt az arca, folyt a nyála, a könnyei, majd lebénult az arca. Volt neurológusnál, és semmilyen neurológiai rendellenességet nem mutattak ki nála. Azt mondták neki, az oltás okozza, és majd!!! elmúlik neki. Azt is mondták neki, rengetegen vannak akik oltás után hasonlóan járnak, csak nyilvánosságra ezek sosem fognak kerülni. A szomszédom kb tegnap kezdett el újra úgy ahogy beszélni, és elkezdte érezni az arcát. Ilyenekről miért nem világosítják fel az embereket? Miért nem hangsúlyozzák hogy bizony nem normális reakciók is lehetnek az oltás után?
2021. máj. 8. 08:17
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
57%

Amerikában is perpatvar lett abból, hogy 100 000 beoltottból 1-et megöl az oltóanyag, ha minden mellékhatásról tudnának az emberek nehezebb lenne őket rávenni.

Az influenzához hasonlóan minden évben oltatnod kell magadat, az első évben ingyen kapod (beindultak az EU-s pénzcsapok), jövőre és utána még lesz rajta elég sok állami támogatás (EU-s pénz), később meg belenyúlsz a zsebedbe.

Ki emlékszik még a H1N1-re???

10 évente véletlen kiszabadul egy gyógyszer és biológiai fegyvergyártó cég vírusa, majd piacra dobják az oltóanyagot, szénné keresik magukat, lecseng a médiavihar és az emberek már nem veszik meg évente az oltóanyagot, ezért újraindul az egész persze mindennemű szándékosság nélkül.

2021. máj. 8. 08:30
 2/42 anonim ***** válasza:
54%
Mert nem akarnak tömegparát. Valószínű a NASA is talált már idegeneket, de ha megosztanák beszarna a nép.
 3/42 anonim ***** válasza:
43%
Ezt nem kell hangsúlyozni, hanem sajnos számolni kell vele, újak ezek az oltások, ahhoz képest még örülhetünk neki, hogy ezek a durvább reakciók az esetek 99,99 %-ában csak ideiglenesek. Nekem is van a tágabb családi körben olyan, akiről azt hittük, lebénul a fél oldala az oltás után (ő a Pfizer-t kapta), de szerencsére egy héten belül újra tudott mozogni. Nem kell mindent a médiába vinni meg nagyobbra verni, pánikot kelteni, ezek sajnos normális dolgok ilyen teljesen új oltások esetén.
 4/42 anonim ***** válasza:
88%

Közeli családtagom ugyanígy járt a pfizer után .

Szerinted hányan lövetnék be, ha ezzel promóznák,hogy arcidegbénulást okozhat ? :D Egyébként onnantól kezdve,hogy a gyártó feltüntette a lehetséges mellékhatások között (márpedig feltüntette ,legalábbis a pzifer,utánanéztem) semmit nem tehetsz ,csak imádkozol,hogy helyrejöjjön az arcod. Ami hónapok ..

2021. máj. 8. 08:32
 5/42 anonim ***** válasza:
66%

WTF méghogy örülni kell annak, hogy a durvább mellékhatások valószínűleg csak ideiglenesek?

WTF? 😂😂😂😂

Inkább annak kéne örülni, hogy a Covid-19 egy olyan vírus, ami az esetek 99%-ban tünetmentes, vagy enyhe lefolyású, méghogy annak kell örülni, hogy beoltatod magad "kissebb" politikai nyomásra, aztán a súlyos mellékhatások csak ideiglenesek :DDD

2021. máj. 8. 08:49
 6/42 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy a kormány az oltakozzatok mellett miert nem hangsúlyozza ezeket is? Amúgy az hogy a gyártó feltünteti... mindenért az oltott vállalja a felelősséget, kàrtérítési igénye sincs ha pl az arca lebénul az oltás miatt.
 7/42 anonim ***** válasza:
75%

Szintén Pfizer utáni ilyen esetről tudok, sőt egy ápolónő is van az ismerősök között, aki rángatózik azóta. Így előre-hátra dőlöngél és mellé néha össze is rándul. Nagyon ijesztő. Én pont ezek miatt nem is kértem a Pfizert, mert ez kimondottan gyakori mellékhatás nála. A többi oltásnál az ismerőseimnek max csak láza volt.

Ezért tartom röhejesnek ezeket a sorokat a Pfizerért meg ezt a “sznobizmust” az irányába, mikor szerintem pont ez a legkockázatosabb mindközül...

8/42 anonim ***** válasza:
75%

#3 normális dolgok ilyen teljesen új oltások esetén.

Normális dolog oltás után a bénulás? Hát már ne is haragudj, de szerintem ez rohadtul nem normális dolog. A gyerekkorban kapott oltások után nem emlékszem, hogy bárki is lebénult volna, akár csak ideiglenesen is.

2021. máj. 8. 08:51
 9/42 A kérdező kommentje:
8-as igen, én is arra gondoltam, hogy szerintem a nagyon magas több napig tartó láz sem normális reakció, hiába mondják ezt. Az oltások hosszútávú hatásairól senki semmit nem tud, de a hatékonyságukról sem.
2021. máj. 8. 08:53
 10/42 anonim ***** válasza:
61%
#9 a láz teljesen normális, unokahúgom 1 éves, most kapja a kötelező oltásokat és neki is van, hogy 2-3 napig láza van, akár 39 fokos is.
2021. máj. 8. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!