Miért néznek meg mutogatnak rám a szomszédok minden alkalommal amikor éjjel kimozdulok?
Most, hogy járvány van elég nehézkes megoldani a mindennapi aktivitást, főleg úgy, hogy az ember a 6. emeleten lakik.
Már 3.napja, hogy átálltam éjszakai aktív életmódra. Este 10-kor kihozom a garázsból a biciklimet és nagyjából éjfélig tekerek. Próbálok olyan utakon tekerni ahol egy átlagos napon is elvetve van mozgás, hogy esélyem ne legyen érintkezni másokkal. Azonban minden alkalommal mikor kitoltam a bringám, azt látom, hogy jó néhányan az ablakból engem sasolnak meg mutogatnak.
Ezt milyen indíttatásból teszik?
Mert annyira buták, hogy ez az ő fejükben úgy játszódik le, hogy úristen te most mész terjeszteni a vírust, a kihalt utcán éjszaka biciklizve.
Majd reggel bemennek a boltba tolongani 2 órát.
Tök jól kitaláltad! Nincs senki az útadban, szabadon szelheted a tiszta levegőt. Én is ezt csinálom csak korán kelek.
Ne foglkozz senki véleményével ebben az esetben.
Azt nem tudjátok véletlenül megmondani, hogy ugyanezt folytathatom e?
Egyesek szerint tilos céltalanul odakint lenni ma éjféltől, mások szerint pedig a sportolás kivételt képez a korlátozás alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!