Az oltástól lebénult a szomszédom arca?
Én már azon is csodálkoztam, hogy közzétette a kormány azt a bizonyos táblázatot arról, hogy az oltások "után" hányan betegedtek és haltak meg. Sok emberben eddig fel sem merült, hogy az oltás valami bajt is csinálhat. Ha kiderülne, hányan szenvednek súlyos mellékhatásoktól, a kutya se menne ezután oltatni, sőt megnőne az esélye a tüntetéseknek.
Vicces és egyben felháborító, hogy a mellékhatásokat jó ideje elkeresztelték "oltási reakciónak", aminek szerintük még örülni is kellene, mert azt jelenti, hogy a vakcina hatásos... Akik meg nem tapasztaltak semmit az oltás után, most csodálkoznak és aggódnak, pedig szerintem ők a szerencsések...
Egyetértek veled. Az oltásnak az lenne a célja, hogy megvédjen a betegségtől, nem az, hogy lebetegítsen. Most nem a lázra gondolok, hanem az ilyen hosszútávú, durva mellékhatásokra. Sokaknak a pulzusa, vérnyomása magasabb lett, mint volt, gyakori az erős fejfájás, menstruációs problémák, bénulás...én az elsőt beadattam, a másodikat nem vagyok hajlandó, úgyis kitalálják majd utána pár hónappal, hogy na akkor harmadik oltás, sosem lesz ennek vége.
És ne jöjjön azzal senki, hogy a korona durvább lenne ennél, rajtam anno tünetmentesen ment át, ahogy az emberek többségén is, vagy csak enyhe tünetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!