Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltástól lebénult a szomszé...

Az oltástól lebénult a szomszédom arca?

Figyelt kérdés
A szomszédom már túl van mindkét oltásán. (Astra Zeneca) A második oltása után feldagadt az arca, folyt a nyála, a könnyei, majd lebénult az arca. Volt neurológusnál, és semmilyen neurológiai rendellenességet nem mutattak ki nála. Azt mondták neki, az oltás okozza, és majd!!! elmúlik neki. Azt is mondták neki, rengetegen vannak akik oltás után hasonlóan járnak, csak nyilvánosságra ezek sosem fognak kerülni. A szomszédom kb tegnap kezdett el újra úgy ahogy beszélni, és elkezdte érezni az arcát. Ilyenekről miért nem világosítják fel az embereket? Miért nem hangsúlyozzák hogy bizony nem normális reakciók is lehetnek az oltás után?
2021. máj. 8. 08:17
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, amikor én gyerek voltam és kötelező oltast kaptunk, akkor sem volt normális az egy napnál tovább tartó láz, pláne nem ha magas is volt.
2021. máj. 8. 08:59
 12/42 anonim ***** válasza:
90%
#11 hát, én a lehetséges mellékhatások közül a láztól félnék a legkevésbé :D
2021. máj. 8. 09:07
 13/42 anonim ***** válasza:
70%
Az igazat megvallva én az oltastol jobban félek mint a virustol, nem beszélve arról hogy most beadják ezt a 2 oltást, majd még adnak mutánsra stb. Politikai játszma az egész! Orbán Viktor amíg a migransok ellen volt támogattam, de mostmár nem.
2021. máj. 8. 09:10
 14/42 anonim ***** válasza:
69%

Én már azon is csodálkoztam, hogy közzétette a kormány azt a bizonyos táblázatot arról, hogy az oltások "után" hányan betegedtek és haltak meg. Sok emberben eddig fel sem merült, hogy az oltás valami bajt is csinálhat. Ha kiderülne, hányan szenvednek súlyos mellékhatásoktól, a kutya se menne ezután oltatni, sőt megnőne az esélye a tüntetéseknek.

Vicces és egyben felháborító, hogy a mellékhatásokat jó ideje elkeresztelték "oltási reakciónak", aminek szerintük még örülni is kellene, mert azt jelenti, hogy a vakcina hatásos... Akik meg nem tapasztaltak semmit az oltás után, most csodálkoznak és aggódnak, pedig szerintem ők a szerencsések...

2021. máj. 8. 09:11
 15/42 A kérdező kommentje:
Igen! És akkor az ember megkapja hogy oltásellenes. Magam felé az is vagyok, mert eszembe sem jutott hogy beoltassam magam. Mások meg oltassanak ha akarnak, az ő döntésük. Én attól tartok hogy kb egy hónap múlva bejelentik vége a kovid járványnak (ami eddig sem érintett tömegeket bármit is állítanak) és oltások sem kellenek, aztánn azokkal mi lesz akiknél az oltások maradandó vagy hosszú távon bizonytalan következményeket okoz?
2021. máj. 8. 09:14
 16/42 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek veled. Az oltásnak az lenne a célja, hogy megvédjen a betegségtől, nem az, hogy lebetegítsen. Most nem a lázra gondolok, hanem az ilyen hosszútávú, durva mellékhatásokra. Sokaknak a pulzusa, vérnyomása magasabb lett, mint volt, gyakori az erős fejfájás, menstruációs problémák, bénulás...én az elsőt beadattam, a másodikat nem vagyok hajlandó, úgyis kitalálják majd utána pár hónappal, hogy na akkor harmadik oltás, sosem lesz ennek vége.

És ne jöjjön azzal senki, hogy a korona durvább lenne ennél, rajtam anno tünetmentesen ment át, ahogy az emberek többségén is, vagy csak enyhe tünetekkel.

2021. máj. 8. 09:21
 17/42 anonim ***** válasza:
70%
Engem csak a megmaradó szag és ízvesztés zavar a vírusban. Ha ez nem lenne, inkább simán elkapnám, hogy legyek utána immunis, és a testem által előállított anticucc keringjen bennem, az az enyém.
2021. máj. 8. 09:33
 18/42 anonim ***** válasza:
44%
Az meg valószínű kamu, hogy oltási igazolvánnyal lehet utazni, ezt 99% hogy eltörlik, ha már látják hogy mindenki defektes lesz az oltástól. Jövő dolga.
2021. máj. 8. 09:37
 19/42 anonim ***** válasza:
74%
A mai emberiségnek elvitte a józan eszét a netes agymosás, ha nem lenne net, akkor a legtöbb ember még csak nem is hallott volna a vírusról, max. H1N1 szinten.
2021. máj. 8. 09:45
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én úgy érzem, hogy van abban valami, hogy a világ gazdaságának az átrendezése csak így egy vírussal vagy annak a veszélyességének szándékos felnagyításával lehetett elintézni. Kb mintha a kormányok pénzt kapnának azért, ha beoltják az embereket, és eloltogatják az oltásokat. Aki gondolkodik az rájött eddig is, hogy totál aránytalan az egész: most kb 200 ezer aktív fertőzött van. Egy év alatt összesen nem volt 900 ezer aktív fertőzött. Hol járvány ez?
2021. máj. 8. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!