Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltástól lebénult a szomszé...

Az oltástól lebénult a szomszédom arca?

Figyelt kérdés
A szomszédom már túl van mindkét oltásán. (Astra Zeneca) A második oltása után feldagadt az arca, folyt a nyála, a könnyei, majd lebénult az arca. Volt neurológusnál, és semmilyen neurológiai rendellenességet nem mutattak ki nála. Azt mondták neki, az oltás okozza, és majd!!! elmúlik neki. Azt is mondták neki, rengetegen vannak akik oltás után hasonlóan járnak, csak nyilvánosságra ezek sosem fognak kerülni. A szomszédom kb tegnap kezdett el újra úgy ahogy beszélni, és elkezdte érezni az arcát. Ilyenekről miért nem világosítják fel az embereket? Miért nem hangsúlyozzák hogy bizony nem normális reakciók is lehetnek az oltás után?
2021. máj. 8. 08:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
65%

Szép lassan az árak mennek fel az egekbe, szép lassan arra fog menni a játék, hogy aki nem oltatja magát kizárják szépen, minden rosszat az oltatlanokra fognak. Nem akarok vészjósló lenni de nagyon úgy néz ki hogy az Agenda 21 életbe akar lépni, nem hittem benne sosem, de most ahogy elnézem nincs kizárva ez lesz belőle.... Nem véletlenül 21. Én félek attól hogy a végin majd menekülni kell, sok anyagi javam van amit itt kell hagynom de inkább elhagyom. Legközelebb amikor megyek városra vásárolok tulelő felszerelést. Itt lakom falun a hegyek aljához közel a hargitánál, amikor kint voltam egyszer egésznap olyan szép csendes nyugodt volt minden, itt minden csak a covidrol szól, inkább medvékkel alszom mint hogy halgassam az EU ideologiáját. Nagyon kezd hasonlítani a náci Németország zsidókhoz való viszonyulását ezek az új intézkedések.

Csak itt nagyobb a baj, sokaknak a vakcina miatt lesz bajuk, míg másoknak a társadalmi megkülönböztetés miatt. Borzalmas a jövő kép. Szívem szerint Szibériába mennék, de annak lőttek. Maradok a havasokban mihelyt szükségesnek látom.

2021. máj. 8. 10:04
 22/42 anonim ***** válasza:
94%

Kiderült, hogy az, aki döntési pozícióban volt, nem kevés pénzt fogadott el bizonyos vakcinagyártóktól, hogy nekik adja az uniós piacot.

Az ellenzék megy az Unió után, a kormány pedig nem akarja egy vakcina mellékhatásait sem hangsúlyozni, különben nem nyomathatnák "az ellenzék vakcinaellenes" reklámot, másrészt pedig örülnek, ha valaki legalább azt hajlandó felvenni.

2021. máj. 8. 10:16
 23/42 A kérdező kommentje:
Az ismerőseimnek kb a negyede ha tényleg a vírustól való rettegés miatt oltatta magát (na de ők kb a hipohonder kategória is egyben, nem is értem eddig hogy mertek a friss levegőre menni maszk nélkül) a többiek pedig szintén félelemből, a diszkrimináció miattitól, meg hogy mehessenek mindenhova. Rá fognak fázni úgy érzem. Amint eloltották a vakcinákat, a kormányok teljesítették a feladatukat ezzel valaki/valakik felé,mindenféle oltási igazolást, előjogot el fognak törölni. Amúgy tiszta jó, hogy a tbt fizesse mindenki, adózzon mindenki, dolgozzon mindenki, az oltatlanok is, de az oltottak meg mintha übermenschek lennének.
2021. máj. 8. 11:25
 24/42 A kérdező kommentje:
Most találkoztam a szomszéddal. Nagyjából már érthetően beszél. Rosszul emlékeztem, nem Astra Zenecat kapott, hanem Pfizert.
2021. máj. 8. 12:25
 25/42 anonim ***** válasza:
92%
Valóban az oltás okozza, de egyáltalán nem biztos, hogy elműúlik. Olvass utána, rengeteg ilyen eset van, csak nem verik nagy dobra.
2021. máj. 8. 12:37
 26/42 A kérdező kommentje:
Én tudom, de hiába mondod ezt. Kiröhögik az embert, meg gödényhívő, laposföldes. Végtelenül naivak és manipulálhatóak az emberek. Tisztelet a kivételnek.
2021. máj. 8. 12:49
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséges emberekre a covid gyakorlatilag veszélytelen. Ezt lehet látni a világ statisztikákból. Most hirtelen nem is tudom 0,3% talán a halálozás világszinten. Ebben már a felturbózott adatok is benne vannak.

Akik viszont magukba nyomatták valamelyik vakcinát, azoknak csak a remény marad, hogy igaz legyen minden, amit a hivatalos csatornák nyomatnak minden nap, hogy a vakcina megvéd.

Imádkozhatnak, hogy világszerte a rengeteg konteós, laposföldhívő MINDEGYIKE tévedjen és ez mögött ne legyen semmilyen összeesküvés.

2021. máj. 8. 15:43
 28/42 A kérdező kommentje:
Aki gondolkodik, előre látó, az egyből megy a gödényhívű kategóriába sajnos.
2021. máj. 8. 15:50
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2021. máj. 8. 19:52
 30/42 A kérdező kommentje:
Mi kamu???? Nezz utána hogy mennyien kaptak arcbénulást Pfizer után! Annyit javaslok hogy ne magyar oldalakon keresd!
2021. máj. 8. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!