Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » COVID oltás összeesküvés?

COVID oltás összeesküvés?

Figyelt kérdés

Miért lenne ez az egész oltás dolog annyira hihetetlen?

Tény hogy elég nagy veszély a túlnépesedés, stb.

Mi van ha ez egy mesterséges vírus, csak azért hogy elterjesszék az egész világban, hogy legyen indok vakcinát adni.

Már 1milliárd ember kapott oltást a földön. (Nem olyanokra gondolok hogy meghal aki oltast kap).

Arra gondolok hogy valahogy impotenciát okoz pár év múlva, vagy esetleg módosít valamit a génekben hogy az utód legyen impotens. Ezzel megállítható lenne a túlnépesedés úgy hogy szinte észre sem vették az emberek.

Szerintem ez nem akkora nagy baromság.

Nyilván ezek csak gondolatok, semmi bizonyíték nincs, de én nem lepődnék meg ezen

2021. máj. 2. 00:43
1 2 3 4
 31/35 Miss Endzsi ***** válasza:
Azért, mert ez a virus erősebb, láttam saját szememmel normális egészséges emeberrel mit tett, a mamánk is belehalt, igaz ő mellette kemoterápiát kapott, de egy sima virust le tudott volna gyözni, a kórházban pedig másodjára is elkapta a covidot.
2021. máj. 5. 14:11
 32/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

#32: látszik, hogy nektek semmilyen kutatás nem kell ahhoz, hogy megcáfoljatok tényleges kutatásokat.

Tehát a csávó azért problámázik, mert szerinte (!) van olyan mellékhatása a vakcináknak, amit nem zártak ki tudományos módszerekkel. Tehát ha én róla és a hívőiről azt állítom, hogy mivel nincs kizárva, hogy működő agy nélkül születtek, ezért biztosan működő agy nélkül születtek. És ezt nekik kötelezően el is kell hinniük.

2021. máj. 5. 14:33
 33/35 anonim ***** válasza:
56%
Úristen. Torolve lett, de tenyleg gaz. Kiferditett dolgok, hazugsagok...mire jo ez?
2021. máj. 5. 14:52
 34/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
25%
Tényleg törölve lett a konteós link. Most jön majd az, hogy mindenhol üldözik és ez is teljesen bizonyossá teszi, hogy csak igaz lehet.
2021. máj. 5. 15:00
 35/35 anonim ***** válasza:
51%

"Azt mondjátok meg akkor hogy mi az értelme beoltani már a fiatal/gyerek korosztályt is?"

Mert nagyon veszélyes lett a vírus és egyre durvábba jönnek.. Már mindenkire veszélyes ...

2021. máj. 5. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!