Milyen összeesküvés elméletek vannak a vakcina beadásának céljábol?
Most hirtelen ezek jutnak eszembe:
-chipeket akarnak belénk rakni, hogy irányíthassanak :D
-a vakcina valójában halálos méreg, és a túlnépesedés megállítására akarják használni :D
Viszont én nem vagyok konteós, maximálisan bízom a vakcinában, szóval nem nagyon vágom ezeket.
Chipeket akarnak belénk rakni, hogy ezáltal a multik uralják a testünket.
Az agyunkat akarják a chippel befolyásolni, fantom érzeteket, bénulást, járványt tudnak vele kiváltani. A következő oltás érdekében megvonási tüneteket gerjesztenek bennünk.
A chipekkel elpusztíthatják az agysejtjeinket. A célzott szelekció érdekében, így népirtásra is használhatják. Vagy szerv kereskedelemre is felhasználhatnak bennünket.
Az újraoltások (windows frissítések, újabb chipek beültetésével) segítségével a totális uralom gyakorlása az agyunk felett. Befolyásolhatják a tudatunkat, alvás-ébrenlét. A gondolkodásunkat is befolyásolhatják, az agyunk feltérképezése által a gondolatainkban olvashatnak.
Az emberekből gépeket, robotokat akarnak csinálni. Hogy így uralkodjanak felettünk ellenállás nélkül. Élvezeti cikké (pedofilia, szex), gyógyszer alapanyagnak és munkásoknak alkalmazva az embereket. Cél a bolygó teljes uralma a natúr emberek kiirtása.
Homoszexuálissá tesz az oltás. Szerintem ez a legdurvább. XD
És különben is Soros, Bill Gates, meg a Rockefellerek tehetnek róla, már a bíróság is kimondta:
"Egyszerűen csak nem értem, minek ekkora felhajtás, amikor a covid sem veszélyesebb, mint egy influenza."
Ez tényszerűen nem igaz
"Ez tényszerűen nem igaz"
Hm, nem? Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!