Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltásba halnak meg az emberek,...

Oltásba halnak meg az emberek, avagy visszatér még Anyám a földre?

Figyelt kérdés

Durván konteós környezetben vagyok, covidosat még sose láttak, amiket hallottak az meg hazugság. De az oltástól már mindenki lebénult, meghalt..stb.

Én ismerek kb 20 embert aki megkapta már az oltást és semmi baja nem lett. És ismerek 10 embert aki átesett a betegségen, van akinek azóta se tért vissza a szaglása, van aki depressziós, 1 meghalt 50 évesen.

Vitázni nem lehet, Anyám megtiltotta, hogy beadassam magamnak, mert népirtás, háttérhatalom, covidnácizmus minden.

Értem én, hogy mindenre felhasználják a covidot amire lehet, értem hogy csomó kapkodás van benne, de nem lehet vitatkozni ezekkel mert 60 millió videót és facebook csoport ajánlást kapok agyrém sztorikról.

Kétségbe vagyok esve, mert Anyám tényleg olyan szinten fanatikus és ijedt, hogy el sem merem mondani neki, hogy megkapom az oltást, mert szerintem öngyilkos lesz.

Rossz érzés, hogy folyamatosan tolja ezeket, már szorongok attól, ha hív. Nem a covid az ijesztő már, hanem az a fanatikusság és tájékozatlanság ami eluralkodott az embereken és amivel nem tudok mit kezdeni. Nem tudok vitázni vele, amit én mondok az marhaság, a médiából tájékozódom, de amit ő olvas a facebook csoportokban azok igazak.

Mindig ennyi oltásellenes, konteóhívő volt, vagy ezek most tényleg felerősödtek a covid miatt? Nektek ez nem ijesztő? Ha lecseng ez az egész majd újra normális lesz Anyukám, vagy lesz majd új amiben hihet?

Kétségbe vagyok esve, hogy ennyire eltávolodtunk egymástól, tesómat is magával rántotta és már nagyon nehezen viselem a hülyeségeit. Szabályosan retteg attól, hogy chip kerül bele.

Tapasztalatok?

2021. ápr. 25. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
Ugyenz mindkét "oldalra" igaz sajnos. Van aki pl 3 maszkot is felvesz. :D
2021. ápr. 25. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, egyik irányban sem könnyen elviselhető a szélsőségesség. De míg az egyiknek van egy racionális alapja, úgy a másiknak nincs.
2021. ápr. 25. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, ha ezt a konteót így benyalja megkérdőjelezés nélkül, akkor majd lesz 5G meg chemtrail meg mit tudom én, mindig találni fog magának ilyet. Én is azt tapasztalom, hogy a covid most nagyon kihozta ezt az emberekből, és amúgy teljesen önpusztító életet élő emberek kikérik maguknak az oltást, ők aztán biztos nem. Megpróbálhatod észérvekkel jobb belátásra bírni, de nem vagyok benne biztos, hogy sikerül. Felnőtt ember vagy, azt sem kötelező elmondanod neki, hogy megkaptad az oltást. (Persze, ha egy háztartásban laktok és estére belázasodsz, majd másnapra el is múlik, azt nehéz kimagyarázni. :D )
2021. ápr. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!