Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Visszatérő felfázás megelőzésére?

Visszatérő felfázás megelőzésére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Urell Express tőzegáfonya 36 mg pac-ról vélemény?

Tényleg segít a felfázás megelőzésében?Egyre gyakrabban jön elő ez a panaszom,nemsokára megyek urulogushoz is a párommal,de szeretnék valamit szedni ami segíthet megelőzni a kialakulását.Ezt a fajta kapszulát láttam,hogy többen dícsérték és a Grape-vital cseppeket.

Válaszotokat is előre köszönöm.

UI:Igen tudom,sex,nagy Wc,hogyan töröld,sex előtt-után pisi,zuhany stb. Ezeket én is betartom,tényleg csak az érdekelne ha bárki szedi ezt a kapszulát,írja le a tapasztalatait.Nagyon szépen köszönöm!

26/L

#felfázás #Gyakori felfázás #Felfázás megelőzésére #Állandó felfázás #Erős felfázás
2021. jan. 17. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:

A legjobb megelőzés a fokozott intim higiénia!

Ugyanis a "felfázás" nem megfázás, hanem azesetek döntő többségében e-coli fertőzés. A végbél tájékról másznak át a bacik.

2021. jan. 17. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Háziorvosom tanácsára én kúraszerűen napi 4-5 gramm C vitamint szedek, azóta nincs ilyen gondom
2021. jan. 17. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:

igen tudom,hogy bacikkal állunk szemben,

és a tőzegáfonya kapszula elméletileg pont ebben segít,hogy ne tudjanak megtelepedni.Köszönöm a válaszod

2021. jan. 17. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
A tőzegáfonya nagyon jó megoldás lehet erre:D nekem legalábbis bevált:)
2021. jan. 17. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,bízok benne én is 🙂
2021. jan. 17. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a dm-ben kaphato mannoz por segített. Mikor fel voltam fazva (vereset pisiltem) akkor napi 3x ittam 1-1 tasak port elkeverve, C-vitaminbol akkor 4x1500 mg-ot szedtem (eleve minden nap szedek 3000-4500mg-ot)... Azota egyuttletek utan mindig pisiles es gyors mosakodas lent es neha 1-1 tasak mannoz por (20 tasak 2400 ft)
2021. jan. 17. 22:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Amióta ezt a port használod nem is jött vissza a felfázás?
2021. jan. 18. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jott vissza :)
2021. jan. 18. 08:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :D
2021. jan. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!