Valaki tud hosszútávú megoldást visszatérő áfták ellen?
Figyelt kérdés
Voltam már több fogorvosnál sima orvosnál de senki nem tudott rendes megoldást kínálni. Biztos vagyok benne hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával és volt aki már legyőzte. Elöre is köszi a válaszokat.2021. márc. 1. 23:08
1/2 anonim válasza:
Az afta azért alattomos, mert millió oka van. Legalábbis nem tudják a pontos okát. Stressz, dohányzás, fogproblémák, kialvatlanság, bármi egyéb lehet.
2/2 anonim válasza:
Azért van aftád, mert kiirtod a természetes baktériumflórát a szádban. Az aftáért elsősorban a baktériumölő fogkrémek, szájvizek felelősek, de a konzervekben lévő tartósítószerek is szintén baktériumölők.
A legjobb megoldás ezek kerülése, de próbáld ki, hogy fogkrém nélkül moss fogat. A fogmosás lényege a foglepedék eltávolítása. Ha helyreáll a szádban a baktériumflóra, a lepedék képződés is kisebb lesz és nem lesznek aftáid.
Ebben a témában is fellelhető a gyógyszeripar butítása. Mert nekik az a jó ha függsz a termékeiktől. Ezért nem fogok csodálkozni rajta, ha leszavaznak. Ez a legolcsóbb megoldás, mindent ki kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!