Regisztráltam koronavírus elleni oltásra még Hétfőn, de semmi emailt, semmi visszajelzést nem kaptam róla. Ilyenkor mi a teendő? Várjak?
Ha már regisztráltál, akkor foglalhatsz időpontot a neked tetsző oltópontra, illetve időpontra.
Az időpontfoglaló: [link]
Szóval nem kell várnod semmire!
Ha a regisztrációddal kérdés merül fel, vagy véletlenül nem jó adatot adtál meg, akkor a 1818-at hívd fel, ők tudják módosítani az adatokat. Egyébként az adatbázisba egy napon belül biztosan benne van a regisztráció, a háziorvosodhoz később jut el papír alapon, de az eeszt-ben ő is azonnal látja.
Ha kérsz külön időpontot, akkor pls értesítsd erről a háziorvosodat is, hogy ne telefonálgasson hiába, ha már te intézted a dolgot (köszi a nevében is!)
#5 Papír alapon is lehet regisztrálni a háziorvosnál.
Az internetes űrlapon bekattintottad az alső két jelölőnégyzetet?
Főleg a "Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat az adataim továbbítása céljából" -ot kell, anélkül nem megy át a regisztráció.
Nem írt ki hibát az oldal?
A 1818-on érdeklődj, ha másképp nem megy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!