Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Regisztráltam koronavírus...

Regisztráltam koronavírus elleni oltásra még Hétfőn, de semmi emailt, semmi visszajelzést nem kaptam róla. Ilyenkor mi a teendő? Várjak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy hét amíg eljut a háziorvosodhoz az infó, hogy jelentkeztél. És amikor lesz oltóanyag, akkor majd felhív. Visszajelző e-mailt nem küldenek a jelentkezésről, azt hiába várod.
2021. ápr. 28. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nezd meg, hogy él e már a regisztraciod

[link]

2021. ápr. 28. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es linkje sem jelzi ki azonnal, hogy benn vagy az adatbázisban, van átfutási ideje annak is, min. pár nap.
2021. ápr. 28. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Ha már regisztráltál, akkor foglalhatsz időpontot a neked tetsző oltópontra, illetve időpontra.

[link]

Az időpontfoglaló: [link]

Szóval nem kell várnod semmire!

Ha a regisztrációddal kérdés merül fel, vagy véletlenül nem jó adatot adtál meg, akkor a 1818-at hívd fel, ők tudják módosítani az adatokat. Egyébként az adatbázisba egy napon belül biztosan benne van a regisztráció, a háziorvosodhoz később jut el papír alapon, de az eeszt-ben ő is azonnal látja.

Ha kérsz külön időpontot, akkor pls értesítsd erről a háziorvosodat is, hogy ne telefonálgasson hiába, ha már te intézted a dolgot (köszi a nevében is!)

2021. ápr. 28. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Hat en mar 3 napja regisztealtam es nem vagyok a rendszerbe.. tegnap megint egy masik eamilrol de semmi
2021. ápr. 30. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Papír alapon is lehet regisztrálni a háziorvosnál.

Az internetes űrlapon bekattintottad az alső két jelölőnégyzetet?

Főleg a "Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat az adataim továbbítása céljából" -ot kell, anélkül nem megy át a regisztráció.

Nem írt ki hibát az oldal?

A 1818-on érdeklődj, ha másképp nem megy!

2021. ápr. 30. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!