Mit gondoltok az új nyitási tervekről? (Ha elérjük a 4 millió beoltottat)
Ma jött ki, hogy ha elérjük a 4 milliót, akkor bizonyos szolgáltatások (színház, mozi, edzőterem, játszóház, étterem....stb.) elérhetőek lesznek a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Az ismerőseim teljesen felháborodtak, hogy ez diszkrimináció, és egyet is értek, én sem vagyok még beoltva. De közben meg azt is értem járványügyi szempomtból, hogy egyelőre azok menjenek akik védettek.
Ti mit gondoltok erről?
Amúgy a csapból is az folyik már egy jó ideje, hogy a beoltottaknál is ugyanúgy kilehet mutatni a vírust, szóval nem tudom, hogy mil ezek a nagy lepontozások.
#20-asnak igaza van, nem a járvány közepén kellene oltani az embereket, amikor évente influenza járvány van, akkor sem télen oltják be az embereket, hanem már előtte, ősszel.
19: Pont, hogy nem. Az Európa Tanács jelentett ki olyat, hogy nem lehet "diszkriminálni", az Európai Tanács sosem.
Csakhogy az Európa Tanácsnak semmi köze az EU-hoz, és nem is jogalkotó szerv, szóval teljesen irreleváns.
És meanwhile, Németország pont ugyanezt csinálja, mint mi.
Egyébként ez továbbra sem jogszabály, szóval Viktor semmit nem szegett meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!