Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Íz és szagvesztés esetén...

Íz és szagvesztés esetén honnan tudom hogy Covid vagy más?

Figyelt kérdés

Három napja vettem észre hogy nem érzek ízeket és szagokat. Előtte pár napig elég nyomott voltam, és olyan volt mintha tele lenne az orrom, de nem volt mit kifujni belőle. Amikor ez a "tele-orr-érzés" elmúlt, akkor tűntek el az ízek és a szagok.

Azóta is eléggé szédelgős és gyenge vagyok de semmi más konkrét tünetem nincs.

Szerintetek ez lehet Covid, vagy valami ártalmatlan dolog amivel nem kell orvoshoz fordulni? Anyu szerint a koronavírus jobban ledöntene a lábamról és lázas lennék. De ha nem az akkor mi okozhat még ilyet?

2021. ápr. 4. 21:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
En is igy kezdtem. Csak nincs szaglasom. Nekem még az izlelés nagyjabol meg is maradt.Semmi más tünet. Dokinak szoltam ő mondta teszt hogy kizarhassuk a covidot. Gyorsteszt negativ hurraaaaa ujabb teszt amit laborba kuldenek. Na az már szép pozitiv. Vigyazz ezzel
2021. ápr. 6. 20:59
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 7. 03:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!