Íz és szagvesztés esetén honnan tudom hogy Covid vagy más?
Három napja vettem észre hogy nem érzek ízeket és szagokat. Előtte pár napig elég nyomott voltam, és olyan volt mintha tele lenne az orrom, de nem volt mit kifujni belőle. Amikor ez a "tele-orr-érzés" elmúlt, akkor tűntek el az ízek és a szagok.
Azóta is eléggé szédelgős és gyenge vagyok de semmi más konkrét tünetem nincs.
Szerintetek ez lehet Covid, vagy valami ártalmatlan dolog amivel nem kell orvoshoz fordulni? Anyu szerint a koronavírus jobban ledöntene a lábamról és lázas lennék. De ha nem az akkor mi okozhat még ilyet?
Akkor ennyi tünet miatt is hívjam a háziorvost? Anyu szerint felesleges, csak ez bizonytalanított el.
Szerinte nem vagyok olyan beteg hogy ne tudják dolgozni menni húsvét után. Szerintem meg ha Covid akkor nem kellene emberek közé menni. De ezt ugye ki tudja..
99% hogy covid.
Lehet simán ennyi tünettel is, de olyan is van hogy az elején enyhe aztán rosszabb lesz.
Ne menj dolgozni és hívd fel a háziorvost.
Jobbulást!
Köszönöm. Akkor holnap hívom a dokit. Fura hogy nem vagyok kifejezetten náthás, mégis úgy harapok a hagymába hogy semmit nem érzek. A közérzetem is rosszabb mára.
Anyu szerint kutya bajom csak lógni akarok munkából. De én inkább azért aggódok hogy ha mégis Covid akkor ő is elkaphatja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!